Hurtig levering hos byRavn

 Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med GLS, og alle bestillinger sendes som pakke med track and trace. GLS lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- GLS Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop)

- GLS Omdeling til privat (levering på din privatadresse)

- GLS Omdeling til erhverv (levering på din arbejdsplads)

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller GLS (76 33 11 00), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Fri fragt

Opnår fri fragt ved køb for minimum 499,- 

For at opnå fri fragt skal du have købt for 499,- eksklusiv forsendelsesomkostninger og efter eventuel fratrukket rabat.

Indpakning i gavepose

Når du handler hos byRavn, kan du selvfølgelig også få pakket din gave i en stilren og elegant bomuldspose. Indpakning i gavepose koster 10 kr. Ønsker du indpakning, skal du blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv. 

På billederne herunder ses gaveposerne. Langt de fleste produkter pakkes i den lille pose, mens tasken, bæltet og keyhangeren pakkes i den store pose.

Vi tilbyder indpakning i gavepose, til alle vores produkter, på nær hylder og dækkeservietter.

Indpakning i gavepose fra byRavn

 

Enkel hylde med læderstropper

14.03.2017

Egetræshylde med mørkebrune læderstropper fra byRavn

En hylde med læderstropper, som skræddersyes på mål

I sommeren 2013 lavede vi vores første hylde med læderstropper. Siden har vi udvidet vores sortiment, så vi idag har en bred vifte af hylder. Foruden hylder med læderstropper, kan du også købe læderstropperne alene, hvis du i forvejen har en hylde du gerne vil have op at hænge med lækre læderstropper.

Lys fyretræshylde med lyse læderstropper fra byRavnSkiferhylde båret af sorte læderstropper fra byRavn

Bredt udvalg af hylder med læderstropper

I dag tilbyder vi hylder i en række forskellige materialer. Vi har hylder i egetræ, skifer, sort MDF, birkefiner, samt lyst fyrretræ. Alle hylder sælges med læderstropper. Stropperne kommer i fire forskellige farver: natur, sort, cognac og mørkebrun og en række forskelige monteringsløsninger. Vi har fire forskellige skruer i vores sortiment. Vi har to enkle skruer med lige kærv i henholdsvis sort og gylden. Herudover har vi to mere markante løsninger, dels en hvid porcelænsknop monteret med sort skrue og en rå sekskantet fransk skrue.

Stigende interesse for hylder med læderstropper

Vi har oplevet en stigende interesse for hylder med læderstropper, hvilket også er årsagen til, at vi i dag har så stort et udbud af hylder. Med et enkelt og stilrent udtryk, passer hylderne også perfekt ind i den moderne nordisk boligindretning. 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til ByRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken