Den perfekte gave til mors dag

21.04.2017

Skal mors dag fejres med læder?

En personlig gave til mors dag

Er du på jagt efter den perfekte gave til mors dag? 

Hvis du ønsker at finde en personlig gave til din mor eller moderen til dine børn, så har vi her listet et par god bud op, som adskiller sig fra store blomsterbuketter og fyldte chokolader. 

Vi har fundet nogle produkter frem, som kan skræddersyes efter dine ønsker. Produkter, hvor du har mulighed for at få påtrykt en personlig besked, som helt sikkert vil gøre enhver mor blød om hjertet. Armbånd i læder fra byRavn

Skal mors dag fejres med et personligt og håndlavet produkt?

Hos byRavn designer og producerer vi en bred vifte af produkter i lækkert italiensk kernelæder. Vi producerer alle produkterne i hånden på vores værksted i Snoghøj, som ligger ved den Gamle Lillebæltsbro. 

Når vi laver produkter i læder, har vi fokus på et enkelt og stilrent design. 

På en stor del af vores produkter, tilbyder vi at trykke tekst og symboler, som er med til at gøre produkterne til en unik gave, med et personligt budskab.

Vi oplever især en stor interesse for vores produkter med personligt tryk, når der skal findes gaver til personer, som gavegiveren har et tæt bånd til. Det kan være en god ven, et familiemedlem eller ens kæreste eller ægtefælle, som typisk bliver forkælet med en gave med personligt tryk. Til mors og fars dag oplever vi en stor interesse for vores personlige produkter, da man ved disse lejligheder typisk ønsker at give ens forældre en gave, som har et personligt budskab. 

Top 5 over populære gaver til mors dag

Vi har fundet de gaver frem, der er særligt efterspurgte op til mors dag. 

TX10-nøglering - vores mest populære nøglering

TX10-nøgleringen er den nøglering, som vi sælger mest. Den har en størrelse, som gør at den passer perfekt i lommen eller dametasken. På denne model har vi mulighed for at trykke på både for- og bagsiden. Der er mange,som vælger at trykke moderens navn eller blot "MOR" på forsiden, og på bagsiden kan der trykkes en tændstikkefamilie, som symboliserer netop jeres familie.

Se vores populære og personlige nøgleringe i læder her

TX10-nøgleringe - den perfekte gave til mors dag - fra byRavn

 Clips til høretelefoner - hold styr på ledningerne

Vi har lavet en clips, som holder styr på headsettet. Hvis headsettet filtrer sammen i lommen eller tasken, kan det løses med en clips i læder, hvor der også er mulighed for personligt tryk. Ligesom på TX10-nøgleringen, så er der også her mulighed for at få tryk på både for- og bagsiden.

Se vores funktionelle og elegante clips i læder her

Clips i rødt kernelæder - en god gave til mors dag - fra byRavn

LX1-nøglering - Plads til meget tekst

Vores LX1-nøglering adskiller sig fra vores øvrige produkter, da vi på denne model, graverer teksten med laser. Det er derfor muligt at skrive en længere tekst, hvilket gør,at man kan gøre budskabet endnu mere personligt. På denne model er det populært at få graveret koordinater - man kan eksempelvis gravere koordinaterne for sit barndomssted og samtidig skrive et par søde ord.

Se hvad andre har fået skrevet på deres LX1-nøglering her

LX1-nøglering i læder fra byRavn

 Armbånd i læder 

Vi laver to forskellige armbånd. Den ene model går én gang rundt om armen, som på billedet herunder. Og et armbånd, der går to gange rundt om armen.

Se flere billede af de to armbånd her

Armbånd i kernelæder fra byRavn - personlig gave til mors dag

 Hjerte-nøglering med personligt tryk

Vi føler os overbeviste om, at en hjerteformet nøglering med en sød personlig tekst, vil smelte enhver mors hjerte. På nøgleringen er der mulighed for at få trykt ca 10 tegn. Hjertet fås i vores 6 standardfarver. 

Læs mere om hjerte-nøgleringen her

Valg af farve

Alle vores produkter fås i 6 forskellige farver: natur, sort, cognac, mørkebrun, mørkeblå og rødt kernelæder.
De mest populære farver er natur, sort, cognac og mørkebrun.

Nøglering i vores 6 forskellige farver
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os