Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Nøgleringe med logo

Hos byRavn laver vi unikke nøgleringe til virksomheder, med virksomhedens logo påtrykt. Nøgleringene er en perfekt firmagave til samarbejdspartnere, eksisterende og potentielle kunder, som du gerne vil minde om dig og din virksomhed.

Hos byRavn udvikler, designer og producerer vi logo nøgleringene på vores eget værksted, hvilket sikrer en høj og ensartet kvalitet. Vi stiller store krav i alle vores processer, sådan at slutresultatet altid er i top.

Med en nøglering i læder og med præget logo, giver du en gave som din kunde, samarbejdspartner eller medarbejder typisk vil tage i brug. Dels fordi de fleste kan bruge en nøglering og dels fordi det er en eksklusiv gave i kernelæder, hvor logoet trykkes elegant i læderet.

Vi sender meget gerne vores katalog med uddybende information, priser m.v. Brug kontaktformularen eller kontakt os på byravn@byravn.dk eller 42 55 07 37 og få et uforpligtende tilbud. 

Modtag vores katalog og få et uforpligtende tilbud 

byRavn anmeldelser

Trustscore 4,9 ud af 5

Beregnet på grundlag af 888 kundeanmeldelser på Trustpilot

 

Personlig og lækker firmagave med logo

Den ideelle giveaway, reklamegave, kundegave eller julegave til medarbejderne. Du kan selvfølgelig bruge nøgleringene til forskellige arrangementer. Typisk oplever vi, at nøgleringene bliver brugt til:

  • Giveaway på messer (reklamegave)
  • Kundegave til eksisterende eller potentielle kunder
  • Sommergave eller julegave til medarbejdere

Nøgleringe med logo

På vores nøgleringe med logo er det muligt at kombinere medarbejdernes navne med dit firmalogo, således nøgleringen både bliver arbejdsrelateret og personliggjort til den enkelte medarbejder. Nøgleringe med logo i kernelæder er en iøjnefaldende accessories, der til messer og diverse arrangementer vil tage sig godt ud som reklame til potentielle kunder. Vores nøgleringe er et populært og eftertragtet produkt - sandsynligvis fordi de fleste kan bruge en nøglering til at pryde nøglebundtet uanset alder eller køn. Derfor vil en nøglering med logo, specialproduceret til din virksomhed, være en ideel pyntegenstand og gave til dig selv, dine medarbejdere og til jeres kunder.

Hos byRavn kan vi fremstille nøgleringe med logo og tryk i vores seks standardfarver: Cognac, sort, natur, rød, mørkebrun og mørkeblå. Der er derfor stor sandsynlighed for, at en af vores læderfarver matcher dine firmafarver- og logo. Udover farven på læderet tilbyder vi også tre forskellige farver på nøglering og nitte: Messing, gammel messing eller stål. Det betyder, at udtrykket på nøgleringen kan målrettes den enkelte virksomheds ønsker, hvad end udtryk og farve skal være retro, farverig eller moderne.

Nøgleringe med logo er et allround produkt og kan derfor anvendes i mange forskellige henseender og firmaer. Hos en ejendomsmægler eller campingplads kan nøgleringene anvendes til kunder og gæster, hvorimod nøgleringenes funktion i en organisation kan være at sprede et bestemt budskab. Fælles for alle nøgleringe med logo er, at det er en god reklame- og kundegave, og med den gode kvalitet af kernelæderet er det ikke en genstand, der bliver kasseret i skraldespanden, men derimod en langtidsholdbar accessories, der med stor sandsynlighed vil blive brugt. På vores værksted er høj kvalitet afgørende for os, og vi forsøger altid at imødekomme kundens ønsker, hvis der skulle forekomme specialordrer eller lignende. En nøglering med logo er mere end et stykke læder, og derfor er det essentielt, at nøgleringen tilpasses lige nøjagtigt din virksomhed og matcher dine ønsker, hvad end den skal bruges som firmagave eller julegave til alle dine medarbejdere.

Skræddersyede B2B produkter i læder

Foruden vores nøgleringe, har vi en bred produktportefølje, bestående af alt fra læderstropper og bælter, til coasters, musemåtter og skrivebordsunderlag. Alle vores produkter kan findes her på vores webshop. Hvis du står med en god idé til et læderprodukt I mangler i din virksomhed, så kontakt os gerne og fortæl om ideen. Vi laver gerne specialordrer og har for eksempel lavet skilte og specialnøgleringe til Havnebakken Hotel på Læsø.


Virksomheder vi bl.a. har samarbejdet med: 


Hvis du søger et læderprodukt, som ikke findes i vores sortiment, må du endelig sende os en forespørgsel. Vi sender også gerne vores katalog med mere information og priser til dig. Udfyld kontaktformularen herunder, og skriv meget gerne hvor mange nøgleringe du skal bruge, samt hvornår de skal bruges.


 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen