Om byRavn

Det hele startede lidt for sjov, men udviklede sig til vores fælles drøm. I 2013 lavede vi, Peter og Tenna, det første produkt, helt uden at vide vi skulle starte en forretning sammen. Vi ledte efter en hylde til vores første fælles hjem, men kunne ikke finde den rette. Så gik vi selv i gang med at lave en hylde båret af læderstropper. Sidenhen er det gået stærkt - vi fik lavet hjemmeside og shop og flere ideer kommer hele tiden til.

Alle vores produkter er udviklet, fordi vi selv synes vi har manglet en pæn nøglering, en clips til at holde styr på høretelefonerne, eller greb til at pifte en gammel kommode op. Og ligeledes har vi gennem tiden udviklet flere produkter sammen med vores kunder, hvis de har haft en idé de gerne ville have udviklet.

En stor del af vores produkter kan personliggøres med unikke tekster og tegn, og vi skræddersyer greb og hylder, så de passer præcis til kundens mål. Så hvis du har brug for et produkt på specialmål, eller en god idé du gerne vil have udviklet, så er du hjertelig velkommen til at tage kontakt til os.

Tenna og Peter - byRavn