Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Om byRavn

byRavn blev grundlagt i 2013 med trangen til at skabe noget, vi ikke kunne få i butikkerne. Ideen til de fleste af vores produkter er således opstået, fordi vi selv har manglet en pæn hylde, en lækker nøglering eller et enkelt og slidstærkt bælte.

Vores produkter er kendetegnet ved et enkelt og tidsløst design, med lang holdbarhed. Vores produkter i læder er lavet af kernelæder, der kommer fra danske og svenske køer. Hvert enkelt stykke læder er helt unikt og vil derfor have ar og folder, hvilket blot minder os om at læderet kommer fra en levende ko, der har levet et godt liv. Når du modtager dit produkt og begynder at bruge det, vil du opleve at læderet udvikler sig i takt med at du bruger det. Med tiden vil læderet få en smuk patina, hvilket kun giver produktet mere sjæl og charme.

Langt størstedelen af vores produkter, laver vi på vores eget værksted, mens produkter der syes (eksempelvis kortholderen), produceres af en svenskejet systue i Indien. Vi tror på unikke og skræddersyede produkter. Vi giver dig derfor muligheden for at designe og personliggøre dit produkt som du kan tilpasse så produktet bliver helt unikt og passer perfekt til dig.


Tenna og Peter, grundlæggere af byRavn


Den smukke natur, som omgiver os. Værkstedet ses i baggrunden.


Vores værksted på landet. Peter er født på gården, hvor vi i dag har vores værksted. Da Peter var barn, gik der køer i den smukke gamle staldbygning, som fornyligt er totalrenoveret.

Bæredygtighed

Bæredygtighed har en stor betydning for os, og det er noget vi prioriterer højt. Vi er derfor meget taknemmelige for, at vi har muligheden for netop at arbejde med læder, som i vores optik er et bæredygtigt materiale.
Produkter i læder har en lang holdbarhed og er slidstærke. Desuden bliver læderet kun smukkere af at blive brugt, hvilket er en ret god sidegevinst.

Bæredygtighed hos byRavn:

1. Langt størstedelen af vores produkter bliver designet og produceret på vores eget værksted. Vi har enkelte produkter som bliver syet på en svenskejet systue i Indien. Vi gør altid vores absolut bedste for at udnytte læderet fuldt ud og dermed minimere spild. 

2. Vi sikrer, at læderet ikke behandles med skadelige stoffer. Koens skind garves, inden vi modtager det. Til behandlingen af læderet kan der anvendes en række forskellige stoffer og kemikalier, hvor nogle kan være skadelige og kræftfremkaldende. I Europa har vi REACH, som er en europæisk standard indenfor kemikalielovgivning. Når man producerer læder eller handler med læder skal man sikre sig, at man lever op til kravene i REACH. Vi har derfor sikret os, at vores leverandør overholder REACH og derfor ikke bruger krom(VI) eller skadelige azofarvestoffer når læderet behandles. 
Læder garves typisk på to forskellige måde: kromgarvning og vegetabilsk garvning. Vi anvender kun læder, som er vegetabilsk garvet. Denne metode er klart mest skånsom for miljøet, klimaet og dig.

3. Koens skind er et restprodukt. Det vil simpelthen være for dyrt at opdrætter køer kun for skindets skyld.

4. Når vi sender din bestilling afsted bruger vi mindst mulig emballage - dog nok til at dit produkt ikke bliver skadet under fragten. Vi printer ikke følgesedler, pakkelister eller fakturaer - sidstnævnte modtager du på mail.

5. Hos os får du produkter i god kvalitet. Vi bruger lækkert kraftigt kernelæder, laver ensartede produkter med pænt centreret prægning af din tekst, og produkterne har en flot finish med afrundede kanter og hjørner. Det er bedre at købe god kvalitet, end at skifte produktet ud efter kort tid.

6. Og vi forsøger hele tiden at holde øje med, hvordan vi kan gøre vores forretning endnu mere bæredygtig.

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen