Hurtig levering hos byRavn

 Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med GLS, og alle bestillinger sendes som pakke med track and trace. GLS lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- GLS Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop)

- GLS Omdeling til privat (levering på din privatadresse)

- GLS Omdeling til erhverv (levering på din arbejdsplads)

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller GLS (76 33 11 00), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Fri fragt

Opnår fri fragt ved køb for minimum 499,- 

For at opnå fri fragt skal du have købt for 499,- eksklusiv forsendelsesomkostninger og efter eventuel fratrukket rabat.

Indpakning i gavepose

Når du handler hos byRavn, kan du selvfølgelig også få pakket din gave i en stilren og elegant bomuldspose. Indpakning i gavepose koster 10 kr. Ønsker du indpakning, skal du blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv. 

På billederne herunder ses gaveposerne. Langt de fleste produkter pakkes i den lille pose, mens tasken, bæltet og keyhangeren pakkes i den store pose.

Vi tilbyder indpakning i gavepose, til alle vores produkter, på nær hylder og dækkeservietter.

Indpakning i gavepose fra byRavn

 

Om byRavn

byRavn blev grundlagt i 2013 med trangen til at skabe noget, vi ikke kunne få i butikkerne. Ideen til de fleste af vores produkter er således opstået, fordi vi selv har manglet en pæn hylde, en clips til at holde styr på høretelefonerne eller et enkelt og slidstærkt bælte.

Vores produkter er kendetegnet ved et enkelt og tidsløst design, med lang holdbarhed. Vores produkter er lavet af kernelæder, der kommer fra køer, som er opvokset i de europæiske alper. Hvert enkelt stykke læder er helt unikt og vil derfor have ar og folder, hvilket blot minder os om at læderet kommer fra en levende ko, der har levet et godt liv i alperne. Når du modtager dit produkt og begynder at bruge det, vil du opleve at læderet udvikle sig i takt med at du bruger det. Med tiden vil læderet vil få en smuk patina, hvilket kun giver produktet mere sjæl og charme.

Vi laver alle vores produkter på vores værksted i Snoghøj. Vi tror på unikke og skræddersyede produkter. Vi giver dig derfor muligheden for at designe og personliggøre dit produkt som du kan tilpasse så produktet bliver helt unikt og passer perfekt til dig.

Nikolaj, Ulrich, Tenna og Peter

Velkommen til ByRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken