Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Firmagaver

Hvis det er tid til at forkæle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere lidt ekstra, så har byRavn en lang række af eksklusive firmagaver i kernelæder, der kan skræddersyes lige netop dine ønsker og virksomhedens behov. 

På en lang række af vores produkter er det muligt at vælge personligt tryk, så du er herre over, hvad der skal stå, og hvordan ordlyden på firmagaverne skal være. Endvidere er det muligt at få fremstillet og trykt eget logo på vores læderprodukter. Fordelen ved det personlige tryk er, at det på den måde bliver muligt at få fremstillet en firmagave, der på den ene side er personliggjort til den enkelte medarbejder eller samarbejdspartner, samtidigt med at virksomhedens logo medvirker som reklame og til at udbrede kendskabet til firmaet. 

Firmagaver til ansatte

Firmagaver til ansatte kan være alt fra en god rødvin til en powerbank til en gavekurv, men hvis det skal være lidt mere personligt, og ikke noget man kan finde på alle hylder i supermarkederne, så tilbyder byRavn en lang række af personlige kvalitetsprodukter i læder, der spænder bredt. Forslag til gaver til medarbejdere kan eksempelvis være personlige nøgleringe, musemåtter eller nøgleskjulere til nøglebundtet. 

Hvis du ønsker firmagaver til dine ansatte, og det skal være en nøglering, så fås disse i vores seks standardfarver: Cognac, sort, natur, rød, mørkeblå eller mørkebrun. Udover de seks farver på læderet kan du vælge mellem farverne messing, gammel messing eller stål til nøglering og nitte. Der er derfor stor sandsynlighed for, at dine firmagaver med logo kan tilpasses virksomhedens farver og stil. 

Danske firmagaver i dansk kvalitet

Hos byRavn finder du produkter i vegetabilsk garvet kernelæder. Alle vores produkter er håndlavede og fremstilles på eget værksted. Det er danske firmagaver i god, dansk kvalitet, og idet produkterne er håndlavede, sikrer vi grundig gennemgang og kvalitetstjek af produkterne i alle processer af fremstillingen. Netop derfor kan du være sikker på, at dine firmagaver er i orden og klar til at blive foræret til dine ansatte, når du modtager din bestilling fra værkstedet. 

Firmagaver kan gives i mange anledninger: Er afdelingen blevet udvidet? Har chefen fået baby? Går I en velfortjent sommerferie i møde? Eller nærmer december og juleaften sig? Firmagaver til ansatte er en god måde at sige tak til dem, der dagligt er med til at drive virksomheden ved at forære en personlig, unik læder-accessoires som medarbejderne dagligt kan værdsætte. 

Firmagaver med logo

Hos byRavn kan vi være behjælpelige med at fremstille firmagaver med logo til virksomheder. Firmagaver er ideelle til kunder, samarbejdspartnere og fremtidige kunder. Nøgleringe og læderprodukter med logo er et godt valg, der med sikkerhed vil synliggøre dit brand, idet en nøglering er et allround produkt, som de fleste kan bruge i nøglebundtet. Det gør vores produkter til et perfekt valg, når beslutningen om firmagaver skal træffes.

På siden her kan du læse mere om vores firmagaver og nøgleringe med logo.

Hvis du overvejer at bestille personlige firmagaver til ansatte i høj kvalitet, så tøv ikke med at sende os en forespørgsel. Vi sender meget gerne vores katalog med uddybende informationer, prisoversigt, o.lign. Kataloget kan bestilles på siden her eller på vores mail byravn@byravn.dk. Ønsker du at se og mærke kvaliteten af vores produkter inden din endelige bestilling, sender vi gerne en prøve ud, så du kan se nuancerne og fornemme teksturen i læderet. 

Modtag vores katalog og få et uforpligtende tilbud 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen