Hurtig levering hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering.

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med PostNord, og alle bestillinger sendes som pakke med track and trace. PostNord lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- Forsendelse uden omdeling (levering på dit lokale posthus/pakkeshop). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om lørdagen.

- Forsendelse med omdeling (levering på din privatadresse). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om mandagen.

- Erhvervspakke (levering på din arbejdsplads). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om mandagen.

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller PostNord (70 11 12 30), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Gave til manden, der har alt

09.10.2017

Nøglering i lyst læder, med personlig tekst - den perfekte gave til manden, som har alt - fra byRavn

Gave til manden, der har alt

.. Eller som intet ønsker sig. Det kan være svært at købe gaver - specielt til mænd. Og der er ellers masser af lejligheder til at give dem gaver: fødselsdag, jul, årsdag, konfirmation, fars dag eller studentergave.

Vi har samlet et par gaveideer, hvis du står og mangler en gave til en mand, som år efter år kun ønsker sig nye underbukser, strømper eller søde og artige børn. Samtidig er det gaver, som passer til alle aldersgrupper, uanset om det er en far, mand, kæreste, søn eller ven.

Håndlavet dansk design med dit personlige præg

Hos byRavn laver vi enkle produkter i lækkert kernelæder. Stort set alle vores produkter kan personliggøres, med en tekst, søde ord, en kærlig påmindelse eller et motto, så den passer på modtageren af gaven. Desuden er læder et moderne og lækkert materiale, der kun bliver flottere af at blive brugt, og som samtidig har en lang levetid.

Gave til manden, som har alt - TX10-nøglering i læder

Vores TX10-nøglering er vores mest solgte model. Og specielt populær til fædre rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at få trykt på både for- og bagsiden og kan vælge mellem seks forskellige farver kernelæder. 

Se mere og bestil TX10-nøgleringen her

Gaven til manden som har alt - personlige nøgleringe i kernelæder fra byRavn

Gave til manden, som har alt - Bælte i kernelæder

I den lidt dyrere ende, har vi læderbæltet. Bæltet er utroligt slidstærkt, og har et helt enkelt design i lækkert kernelæder. Vi laver bæltet i flere forskellige størrelser og enten 30 mm eller 35 mm bredt. På bæltet har du mulighed for at skrive en personlig tekst.

Se vores udvalg af læderbælter her

Lækkert bælte i læder - fra byRavn

Gave til manden, som har alt - Læderarmbånd

Vi laver armbånd i læder i to forskellige udgaver: BX1 som går en enkelt gang rundt om håndleddet, og BX2 som går to gange rundt om håndleddet. På begge armbånd er det naturligvis muligt at få personligt tryk. Armbåndene laves i vores seks forskellige farver.

Se mere og køb armbåndet her

Armbånd i kernelæder, med personlig tryk. Perfekt gave til manden som har alt - fra byRavn

Forslag til personlige tekster

Er du i tvivl om, hvad der skal stå på nøgleringen, bæltet eller armbåndet? Nogle af de mest populære tryk vi laver er:

  • Navne
  • FAR (efterfulgt af et hjerte)
  • Dato
  • VERDENS BEDSTE FAR
  • Initialer
  • En illustration af ens familie med tændstikkefigurer, hvor selv hunden kan komme med.Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os