Hurtig levering hos byRavn

Levering til Mors Dag 2019

Deadline for bestilling af gaver til mors dag 2019 er fredag den 10. maj kl 15.00.
Vi sender normalt med både GLS og PostNord, men bestillinger modtaget fra den 8. maj klokken 12.00 til den 10. maj klokken 15.00 vil blive afsendt med PostNord. Vi sender med PostNord de sidste to dage, da PostNord i modsætning til GLS omdeler pakker til pakkeshops lørdag den 11. maj.
PostNord oplyser at forsendelser bestilt senest den 10. maj klokken 15.00 bør komme frem inden mors dag. Bestillinger modtaget senest den 10. maj klokken 15.00 vil således bliver produceret og sendt den 10. maj. Dette gælder også produkter med personligt tryk.
PostNord og GLS lover dag-til-dag levering, hvilket de overholder i 98-99% af tilfældene. Vi opfordre derfor altid til at bestille i så god tid som mulig.**

**OBS: Vi giver desværre ingen garanti for at GLS og PostNord leverer pakkerne inden for de oplyste deadlines - men vi garanterer at vi sender alle pakkerne, således at de når frem i tide, forudsat at GLS og PostNord overholder de oplyste deadlines. Og vi garanterer at både vi samt GLS og PostNord gør vores absolut bedste for at alle pakker kommer frem i tide:)

Ved bestilling til Bornholm, er deadline torsdag den 9. maj klokken 12.00.

Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Bestiller du på en hverdag inden klokken 12.00, kan du således forvente at modtage din bestilling den efterfølgende hverdag. 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med GLS og PostNord, og alle bestillinger sendes som pakke med track & trace. GLS og PostNord lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge følgende leveringsformer:

- GLS Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop)

- PostNord Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop). PostNord leverer pakker til pakkeshops om lørdagen - bestiller du fredag inden klokken 12.00 bør pakken således blive leveret dagen efter. 

- PostNord Omdeling til privat (levering på din privatadresse). Er du ikke hjemme når PostNord kommer forbi, vil små forsendelser blive leveret i postkassen (typisk alle forsendelser med nøgleringe, accessories og greb). Større forsendelser, som ikke kan gå i postkassen, vil blive lagt til afhentning hos den nærmeste pakkeshop.

- GLS Omdeling til erhverv (levering på din arbejdsplads)

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller GLS (76 33 11 00) eller PostNord (70 11 12 30), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Ved bestilling til Bornholm, er der en ekstra dags leveringstid. 

Fri fragt

Opnå fri fragt ved køb for minimum 499,- 

For at opnå fri fragt skal du have købt for 499,- eksklusiv forsendelsesomkostninger og efter eventuel fratrukket rabat.

Indpakning i gavepose

Når du handler hos byRavn, kan du selvfølgelig også få pakket din gave i en stilren og elegant bomuldspose. Indpakning i gavepose koster 20 kr. Ønsker du indpakning, skal du blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv. 

På billedet her ses gaveposerne. Langt de fleste produkter pakkes i den lille pose, mens tasken, bæltet og keyhangeren pakkes i den store pose.

Vi tilbyder indpakning i gavepose, til alle vores produkter, på nær hylder og dækkeservietter.

Indpakning i gavepose fra byRavn

 

Privatlivspolitik

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Indsamling af data

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

 1. Når du via vores hjemmeside foretager et køb, indsamler vi oplysninger omkring dig, fx navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som gør at vi kan sende din bestilling til dig, og som vi har brug for ved en eventuel returnering.
 2. Når du besøger vores webshop, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig (cookies), fx hvilken browser du bruger, søgetermer og lignende, med henblik på at gøre brugeroplevelsen bedre for dig og foretage målrettet markedsføring.
 3. Du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil sende dig nyheder, tips, kampagner og lignede. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev igen.
 4. Hvis du deltager i vores konkurrencer på sociale medier, vil vi efterfølgende målrette relevant markedsføring til dig.
 5. Hvis du henvender dig til os via vores kontaktformular, mail, chat-funktion på Facebook eller andet, svarer vi naturligvis tilbage, men bruger ikke dine oplysninger til andet.

Indsamling af personoplysninger sker for at vi kan opfylde vores aftale med dig, forbedre brugeroplevelsen på webshoppen og tilbyde dig relevant markedsføring.

Brug af databehandlere

Oplysninger afgivet via vores webshop sælges ikke videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi videregiver oplysninger til eksterne virksomheder når det er nødvendigt, for at overholde den indgåede aftale – fx videregiver vi dine kontaktoplysninger til vores fragtfirma, så de kan levere din bestilling. Fragtfirmaet er en af vores databehandlere (andre eksempler er vores leverandør af økonomisystem og markedsføring), som efter vores konkrete og formålsbegrænsede instruks behandler de data, som vi er dataansvarlige for.

Databehandlerne må ikke anvende datene til andet formål, end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed.

Enkelte af vores databehandlere er uden for EU. Tredjelandsoverførsler er sikret gennem certificeringer, som EU-US Privacy Shield-aftalen, der sikrer ordnede forhold, når personoplysninger overføres fra EU til USA.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at:

 • Få oplyst hvilke personoplysninger vi har registreret om dig
 • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
 • Anmode om at få slettet alle personoplysninger vi har registreret om dig
 • Anmode om, at behandlingen af personoplysninger begrænses til bestemte formål
 • Få dine data overflyttet til tredjemand
 • Gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling ad dine personoplysninger
 • Klage til den nationale datatilsynsmyndighed.

Sletning af persondata

Personoplysninger er registreret hos byRavn ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Sikkerhed

Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på vores webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Vi registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor. Kun medarbejdere, som har et reelt behov for af få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Den dataansvarlige hos www.byRavn.dk er: 

byRavn ApS

Plantagevej 60

7000 Frederica

CVR nr.: 38 17 99 18

Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne persondatapolitik.

Cookie deklaration 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen