Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Firmajulegaver

I takt med temperaturen falder, og december og julen nærmer sig med hastige skridt, melder spørgsmålet om firmajulegaver sig hos mange: Hvilke personale julegaver skal mine ansatte have i år? Trods det kolde vejr i vintermånederne, er julen en varm tid, hvor det er oplagt at værdsætte og forkæle sine nærmeste lidt ekstra. Det er en hyggelig tid, hvor arbejdspladsen måske er pyntet i de røde farver, og hvor skålen med pebernødder er en ufravigelig genstand på bordet til personalemøder. 

Beslutningen om firmajulegaver skal tages, og hos byRavn har vi et godt bud på de ideelle julegaver til medarbejdere - kvinder som mænd, unge som gamle. Vi tilbyder håndlavede og personlige produkter i læder, der kan tilpasses lige netop dine ønsker. På vores værksted fremstiller og producerer vi alt fra nøgleringe til bælter til musemåtter. Fordelen ved firmajulegaver i læder er, at vi kan lave et personligt tryk på vores produkter. Det betyder, at personalejulegaverne kan målrettes og skræddersyes til den enkelte medarbejder. Hos byRavn tilgodeser vi både virksomheden og alle de ansatte, idet det er muligt både at få trykt virksomhedens logo og et navn, symbol eller lignende, der er tiltænkt firmaets personale. 

Vores bestseller er den populære TX10-nøglering, der med sin bunde form og kanter er en ideel pyntegenstand til nøglebundtet. Der er et væld af muligheder når det kommer til valg af tryk på læderet. Vi kan trykke: 

  • Bogstaverne fra A-Å samt À, Ä, É, Ò, Ö og Ü
  • Tallene fra 0-9
  • Specialtegn: ' # " . , - + = & @ § $ ? ! / ( )°
  • Over 80 forskellige symboler

Alle tekster trykkes med BLOKBOGSTAVER.

Nøgleringene fås i seks forskellige farver: Sort, natur, cognac, rød, mørkeblå eller mørkebrun. Det er endvidere muligt at vælge mellem tre farver på nøglering og nitte (messing, gammel messing eller stål.) 

Firmajulegaver til ansatte

Hvis vores TX10-nøglering enten er for stor, for lille eller for bred, tilbyder vi en bred vifte af andre produkter i læder. Det kan være alt fra vores keyhanger til et sødt vedhæng, en praktisk musemåtte eller en fancy clips til høretelefonerne. Fælles for alle produkterne er at det er muligt at få præget læderet med et personligt tryk efter eget valg. Hvis du vælger firmajulegaver fra byRavn, er du sikker på, at alle dine ansatte får en unik julegave, der er mere personlig end en god rødvin eller gavekurv. 

Danske firmajulegaver i dansk kvalitet

Alle vores produkter er håndlavede og bliver fremstillet og produceret på vores eget værksted. Hos os får du danske firmajulegaver i dansk kvalitet, og idet alle produkter laves i hånden, sikrer vi en grundig gennemgang og kvalitetstjek af din bestilling, inden den sendes afsted fra værkstedet. Produkterne fremstilles i vegetabilsk garvet kernelæder, der udover sin gode holdbarhed og kvalitet, også er helt unikt. I vores sorteringsproces vælger vi at anvende læder med strækmærker, bistik og lignende, der vidner om dyrets gode liv. Vi synes, det giver læderprodukterne et unikt og charmerende pust. 

Firmajulegaver med logo 

Med vores seks standardfarver er der rig mulighed for at du kan finde en farve, der passer til dine ønsker og virksomhedens farver. Det er muligt at få fremstillet og trykt virksomhedens logo, så dine medarbejdergaver på den ene side repræsenterer og reklamerer for virksomhedens brand, og på den anden side er personliggjort til den enkelte medarbejder. En nøglering med indgraveret logo er en perfekt gave til ansatte, kunder eller samarbejdspartnere, idet en nøglering er en tidløs accessoires til nøglebundtet, som de fleste vil kunne bruge dagligt.

På siden her kan du læse mere om vores nøgleringe i læder med logo.

...Hvis du skal være helt sikker

Hvis du vil være helt sikker på, at vores produkter skal være årets firmajulegave, så tilbyder vi at sende en prøve afsted til dig. På den måde kan du mærke kvaliteten af læderet og se nuancerne i de forskellige farver. På siden her eller på vores mail byravn@byravn.dk kan du også bestille vores katalog med uddybende informationer, prisliste på vores produkter og lignende. Hvis du søger et produkt i læder, der ikke umiddelbart er at finde i vores sortiment, tøv da ikke med at sende os en forespørgsel. Vi bestræber os altid på at opfylde kundens og virksomhedernes ønsker, såfremt det er muligt.

Modtag vores katalog og få et uforpligtende tilbud 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen