Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Reklamegaver

Hvis du ønsker at udbrede budskabet om din virksomhed og nå ud til potentielle og eksisterende kunder, så har byRavn de ideelle reklamegaver til netop din virksomhed. Hos byRavn fremstiller og producerer vi kvalitetsprodukter i vegetabilsk garvet kernelæder på eget værksted. Vi har alt fra nøgleringe til musemåtter til bælter. Vores bestseller er TX10-nøgleringen, som fås i seks forskellige farver: Sort, cognac, natur, rød, mørkeblå eller mørkebrun. På TX10-nøgleringen er det muligt at bestille et personligt tryk på for- og bagside, og det gør modellen ideel som reklamegaver, kundegaver eller lignende. Det kan være, du ønsker at få indgraveret virksomhedens logo på den ene side og firmaets slogan på den anden, så du får virksomhedens brand iscenesat på flere forskellige måder.  

Kundegaver i høj kvalitet

Hos byRavn finder du kundegaver i høj kvalitet. Firmagaver til kunder er oplagte at forære væk til messer, seminarer, kundeevents eller noget helt fjerde. Hvis TX10-nøgleringen ikke falder i din smag, har vi også vedhæng, hvorpå der kan trykkes tekst og symboler på den ene side. Vedhængene fås i tre størrelser. Hvis du ønsker at få indgraveret virksomhedens logo på et vedhæng, kan du vælge mellem vores seks standardfarver. Derudover kan du også vælge mellem farverne messing, gammel messing eller stål på nøglering og nitte. 

Firmagaver

Vores vedhæng og nøgleringe er en tidløs og brugbar reklamegave, som stort set alle kan bruge - uanset alder, køn eller branche. Reklamegaver er med til at udbrede kendskabet til virksomheden og dele virksomhedens profil, hvad end det er ved brug af slogans, logo, symboler eller andre kreative ting. Hos byRavn finder du firmagaver til kunder i høj kvalitet, og sikrer dig derfor på den måde mod, at din foræring havner i skraldespanden efter arrangementets afslutning. Med produkter i kernelæder er holdbarheden lang, og fordelen ved læder er, at det blot bliver smukkere og smukkere, efterhånden som tiden går, og læderet patineres. 

Ønsker du at se vores produkter i virkeligheden for at mærke kvaliteten og se nuancerne i læderet, tilbyder vi at sende en prøve på vores produkter afsted, så du kan se dem inden du bestiller. På siden her eller over mail byravn@byravn.dk kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud eller bestille vores katalog, der indeholder uddybende informationer samt en prisoversigt. Hvis du ønsker produkter i læder, der ikke umiddelbart er at finde her på hjemmesiden, kontakt os da gerne med en forespørgsel og en beskrivelse af dine ønsker, så ser vi sammen på, om vi kan imødekomme dine ønsker og behov. 

Modtag vores katalog og få et uforpligtende tilbud 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen