Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Returnering og ombytning af vores produkter

Hvis du ønsker at returnere din bestilling til os, er det vigtigt, at du gennemlæser teksten på siden her, inden du blot sender pakken retur. 

Sådan returnerer du din bestilling 

Hvis du ønsker at returnere en vare købt hos byRavn, bedes denne returneres til vores adresse: 

byRavn ApS
Storedamvej 20 
DK-6640 Lunderskov 

Pakken skal sendes med omdeling direkte til vores adresse. Vi har desværre ikke mulighed for at afhente returpakker, som sendes til pakkeshops. 

Inden du sender varen retur, bedes du sende en mail til byravn@byravn.dk, hvori du skriver, at du ønsker at returnere ordren. 

I kassen bedes du vedlægge et udprintet eksemplar af denne seddelDet er vigtigt, du noterer navn og ordrenummer på sedlen, da vi ellers ikke har mulighed for at identificere bestillingen i vores system. Hvis du ikke har en printer eller har mulighed for at udskrive, kan du vedlægge en håndskrevet seddel, hvorpå du oplyser fulde navn samt ordrenummer. 

Når du returnerer din bestilling, er det vigtigt, at den pakkes forsvarligt. Det betyder, at boblekuverter, kuverter eller lignende ikke er tilstrækkeligt, idet varen med stor sandsynlighed vil blive skadet under transporten retur til os. Modtager vi en vare retur, der er beskadiget, har vi ikke mulighed for at tilbageføre din betaling. Vi anbefaler derfor, at varen returneres i original emballage eller tilsvarende. 

Når vi har modtaget varen retur i god stand, tilbagefører vi din betaling.

Ved returnering af interiørprodukter 

Hvis du ønsker at ombytte dine varer, er det vigtigt at bemærke, at alle bestillinger lavet på skræddersyede mål ikke tages retur. Det betyder, at blandt andet greb på specialmål, læderremme til garderobestang eller andre speciallavede produkter ikke kan returneres. Hvis du skal have fremstillet greb på specialmål til dit køkken og er i tvivl om, hvorvidt det skal være greb i læder, anbefaler vi, at du bestiller ét greb og tester, så du ikke står tilbage med 25 greb, der ikke kan returneres. 

Interiørprodukter som eksempelvis læderstropper eller greb kan sendes retur, såfremt disse ikke har tydelige brugsspor. Det betyder, at hvis stropper og greb har været monteret med de tilhørende skruer, og der er kommet mærker i læderet, kan betalingen for disse produkter ikke tilbageføres. 

Eksempel på greb med tydelige brugsspor fra montering, der ikke kan tages retur

Vi har forståelse for, at du ønsker at se grebene på kommodeskuffer eller skabslåger for at fornemme, hvilket udtryk dette giver møblet, men det er vigtigt, at du, såfremt du vil teste grebene, monterer grebene nænsomt. Vi anbefaler, at du med forsigtighed monterer grebet uden at spænde skruerne, da dette vil beskadige grebet og derfor vil føre til, at varen ikke kan tages retur. 

Ved returnering af nøgleringe, accessories og smykker

Vi tager kun nøgleringe, accessories og smykker retur, hvis de er uden personligt prægning/gravering (gælder også nøgleringe med populære tekster). Det betyder, at nøgleringe, bælter, armbånd, tasker, smykker og lignende ikke kan returneres, hvis du har valgt en personlig eller populær tekst på produktet. 

Udvidet returret 

Hos byRavn har vi udvidet returretten. Det betyder, at du har mulighed for at returnere din bestilling helt op til 30 dage efter du har modtaget den. 

Ombytning af varer 

Hvis du ønsker at ombytte et af vores produkter, og det er et produkt, der er omfattet af returretten (se ovenstående betingelser) bedes du sende en mail til byravn@byravn.dk, hvori du skriver fulde navn og ordrenummer, samt at du ønsker at ombytte varen.

I mailen bedes du endvidere oplyse følgende:

- Skal hele ordren eller en del af din bestilling ombyttes

- Hvad ønsker du at bytte varen til 

Hvis du eksempelvis ønsker at ombytte vores greb til en anden størrelse eller farve, oplyser du dette i mailen. Det kan også være, at du har modtaget en nøglering uden tryk, men i stedet ønsker en nøglering med personligt tryk. Hvad end du ønsker at ombytte greb, produkter uden personligt tryk eller noget andet fra webshoppen, sendes dette retur efter aftale pr. mail. Når vi modtager pakken, ombytter vi varen til det nye produkt, du ønsker i stedet.   

Du vælger selv, hvordan pakken sendes retur, så længe den pakkes forsvarligt ind - gerne i original emballage. Boblekuverter er ikke godkendt retur-emballage, da varen med stor sandsynlighed vil blive beskadiget i disse. Pakken sendes retur direkte til vores adresse:

byRavn ApS
Storedamvej 20 
DK-6640 Lunderskov 

Vi kontakter dig så snart vi har modtaget returpakken og sender i samme ombæring et link, hvori du kan bestille en ny levering af pakken. En eventuel difference vil også være inkluderet i dette link, hvis du eksempelvis ønsker greb ombyttet til en større størrelse eller ønsker et produkt med personligt tryk. Hvis den nye vare er billigere end den, der ønskes ombyttet, tilbagefører vi det resterende beløb fratrukket fragtomkostninger.  

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen