Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Sådan præges teksten på vores nøgleringe og accessoires

På siden her, finder du information om hvordan vi præger tekst på vores forskellige produkter. Formålet med siden her, er at guide dig, så du hurtigt får et overblik over hvilke muligheder du har på vores forskellige produkter.

Vi har lavet følgende afsnit på siden her:

1. Sådan præger vi tekst på produkterne 

2. Produkter med populære tekster

3. Produkter med plads til lange tekster

1. Sådan præger vi tekst på produkterne 

Det er muligt at få en personlig tekst på alle vores nøgleringe og accessoires. 

Teksten præges med enkelte bogstaver og symboler, som vist på billedet herunder. Vores bogstaver er ca. 7 mm høje.

Da teksterne præges med enkelte bogstaver og symboler, kan du frit designe produkterne, med præcis den tekst du ønsker.

2. Produkter med populære tekster

På vores populære TX10- og MR10-nøgleringe er der plads til cirka 10 tegn/bogstaver på henholdsvis for- og bagsiden. Det er dermed ikke muligt med vores almindelige bogstaver at skrive populære tekster så som VERDENS BEDSTE FAR på disse modeller. Vi har derfor fået specialfremstillet stempler, med de mest populære tekster - således at man nu kan få TX10- og MR10-nøgleringe med længere udvalgte tekster.

Når man bestiller en TX10- eller MR10-nøglering, fås disse i følgende 3 forskellige modeller:

- Unik tekst på både for- og bagside: Teksterne her præges med vores 7 mm høje bogstaver. Der kan cirka stå 10 bogstaver på henholdsvis for- og bagsiden. Du finder modellerne på disse sider: TX10 og MR10

VERDENS BEDSTE på forsiden og unik tekst på bagsiden: Her kan du vælge mellem en række populære tekster, som alle starter med VERDENS BEDSTE. Vælger du denne model, præges teksten med VERDENS BEDSTE på forsiden, mens du kan vælge en unik tekst på bagsiden, som præges med vores almindelige bogstaver. Du finder modellerne på disse sider: TX10 og MR10

- POPULÆRE TEKSTER på forsiden og unik tekst på bagsidenHer kan du vælge mellem en række populære tekster - eksempelvis KØR FORSIGTIGT - VI KAN IKKE LEVE UDEN DIG og I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK. Vælger du denne model, præges den valgte tekst på forsiden, mens du kan vælge en unik tekst på bagsiden, som præges med vores almindelige bogstaver. Du finder modellerne på disse sider: TX10 og MR10

Ønsker du en nøglering med enten VERDENS BEDSTE eller POPULÆRE TEKSTER, så kan du desværre kun vælge de tekster, som du ser på shoppen. Teksterne præges med stempler, som vist på nedenstående foto. 

Ønsker du en længere tekst, som ikke kan præges med vores almindelige bogstaver og som ikke er blandt de udvalgte tekster, da anbefaler vi at du vælger en af vores øvrige nøgleringe, hvor der er plads til mere tekst. Du kan læse mere herom i afsnittet længere nede. Hvis du ønsker en længere tekst på vores TX10- eller MR10-nøgleringe, da har vi muligheden for at få lavet et specialfremstillet stempel til dig. Da får vi lavet et stempel i stil med det du ser på nedenstående foto - blot med din helt unikke tekst. Dette er dog en dyr løsning, de det koster 500,- at få lavet et unikt stempel. Fra stemplet bestilles til vi modtager det går der op til 14 dage - så stemplet skal bestilles i god tid, såfremt man vælger denne løsning. Ønsker du at få specialfremstillet et stempel, kan du kontakte os på mail herom: byRavn@byRavn.dk

3. Produkter med plads til lange tekster

Har du en lang tekst, som ikke kan stå på vores mindre produkter, da kan teksterne typisk stå på følgende modeller:

Hvis du har en tekst, som er for lang til vores mindre produkter, og du ikke ønsker et af ovenstående forslåede alternativer, da kan den ønskede tekst muligvis forkortes. 

Her et par eksempler på tekster der er for lange til vores TX10- og MR10-nøglering, men som kan forkortes til en lignende tekst, der godt kan stå på nøgleringene:

VI ELSKER DIG kan forkortes til VI ❤️ DIG

CHRISTINE & THOMAS kan forkortes til C & T eller ❤️ T 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen