Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Perfekt match: specialøl og håndlavede nøgleringe

”Det giver et godt indtryk at kunne overraske vores kunder med en gave, der matcher vores øl fordi den har sjæl, er godt håndværk, og er lavet af gode naturlige materialer.”

Nøglering med Albani-logo

Albani har netop afholdt et eksklusivt kundeevent i forbindelse med lanceringen af en ny økologisk specialøl. På Storms Pakhus blev kunderne forkælet med lækker specialøl, god mad og en goodie bag, hvori de blandt andet fandt en nøglering fra byRavn med påtrykt Albani-logo.

Pernille Wichmann Sørensen, Marketing Portfolio Manager hos Albani, synes at lædernøgleringene fra byRavn passede perfekt ind i dette eksklusive kundeevent, og udtaler: ”For os var det vigtigt at finde en kundegave, som matcher vores øl; en økologisk specialøl med ekstra fokus på naturlighed, kvalitet og godt håndværk. Vi synes at jeres håndlavede nøgleringe i lækkert kraftigt kernelæder komplementerer vores ny økologiske craft beer helt perfekt.” 

Netop det at kunne give kunderne noget ekstra end de forventer, er noget som de hos Albani har rigtige gode erfaringer med: ”Vi ved at det sidste indtryk man efterlader sine kunder med er vigtigt, derfor var det vigtigt for os at give vores kunder lidt ekstra med hjem”, fortæller Pernille.

At byRavn er en mindre iværksættervirksomhed med fokus på godt håndværk har også haft betydning for Pernille: ”Jeg synes det er et stort plus og det giver produktet charme og sjæl, at nøgleringene er fremstillet i hånden”

Købsprocessen: ”det gik tjept, så det er jo perfekt”

Pernille havde en klar idé om, hvordan det endelige resultat skulle se ud. Pernille fortæller: ”Jeg føler at I havde rigtig godt styr på det, og jeg vidste præcis hvordan det færdige resultat skulle se ud, hvilket den endelige nøglering med tryk også levede fuldt op til”. 

Pernille synes i øvrigt, at der var en god dialog gennem processen, og udtaler: ”Jeg var meget tryg ved at handle med jer, da I var gode og hurtige til at besvarer vores spørgsmål samt illustrere hvordan det endelige tryk på nøgleringen ville se ud, på det tilsendte materiale”

Fakta om nøgleringen, som Albani har valgt:

Model: TX10
Læderfarve: Natur
Farve på nøglering og nitte: stål (sølv)

Nøglering i lyst læder med Albani-logo

Værd at vide om produkter med logo

Vi har samlet al relevant information om nøgleringe med logo på denne side. Her kan du læse mere om vores produkter, leveringtider samt se en række eksempler på tidligere opgaver. 

Ønsker du at få et tilbud?

Kontakt os på telefon eller mail 60 10 82 97 / byRavn@byRavn.dk eller udfyld kontaktformularen herunder. 


Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen