Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Læder ændrer farve med tiden

Her ses hvordan det naturfarvede læder ændre farver, når det eksponeres for sollys - byRavn

STUDIE: Se hvordan læder ændre farve med tiden

Vi bliver ofte spurgt til farverne på vores læder, og vores kunder er ofte i tvivl om hvilken farve de skal vælge. Det er super svært at gengive farverne korrekt på billeder og det er også svært at forklare og forstå hvordan nogle farver ændre sig med tiden, mens andre farver næsten ikke ændre sig. Vi har derfor lavet denne artikel, hvor vi vil forsøge at illustrere, hvordan læderet udvikler sig med tiden. 

Læder ændrer farve når det udsættes for sollys

Vi har lavet et eksperiment, da vi ved at nogle farver læder ændrer farve, når det eksponeres for sollys. Vi har derfor lagt nogle læderstykker i vindueskarmen, hvor de dagligt er blevet eksponeret for sollys. 

Hos byRavn har vi læder i 6 forskellige farver - her ses hvordan læderet ændre farver når det udsættes for sollys

På billedet ovenfor, fremgår det hvilke farver læder vi har testet. På læderstykket til venstre, står farven på læderet, og på de resterende stykker læder, fremgår det hvor mange dage, det enkelte stykke er eksponeret for sollys. 

Vores eksperiment viser at især det lyse læder (natur), ændre farve med tiden. Dette skyldes at det lyse læder er ubehandlet og derfor tager farve, når det udsættes for sol - ligesåvel som du og jeg bliver solbrune når vi opholder os i solen. De øvrige læderfarver ændrer stort set ikke farve, hvilket skydes at disse er behandlet/indfarvet, og dermed holder farven meget bedre.

På billedet herunder ses det hvordan det lyse læder (natur) skifter farve. Efter 30 dage i vindueskarmen, vil det lyse læder ligger sig tæt op af det cognac-farvede læder.

Her ses hvordan det lyse læder ændre farver, når det eksponeres for sollys - byRavn

Når læderet ændrer farve, skyldes det flere faktorer

Det er ikke kun sollyset, som påvirker farven på læderet. Især det lyse læder ændrer også farve, når det eksempelvis udsættes for fedt, vand, varme og berøring. 

På billedet herunder ses to nøgleringe, hvor den ene er helt ny og den anden har været i brug i ca ét år. Fælles for de to nøgleringe er at de begge er lavet i lyst kernelæder. Den brugte nøglering har dog fået en smuk varm og mørk farve, da den er blevet udsat for sollys, fedt og berøring.

Vi synes det er super charmerende, at især det lyse læder ændrer farve med tiden, og at man selv er med til at give nøgleringen en smuk patina. 

Vi synes selvfølgelig at nøgleringen er flot når den er helt ny - men den bliver kun endnu flottere af den flotte patina, som den får med tiden. Ønsker du at købe din egen nøglering, kan du se alle vores nøgleringe i læder på denne side.

Lyst kernelæder ændre farve med tiden - her ses en ny og en brugt nøglering - begge i lyst kernelæder - byRavn

 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen