Hurtig levering hos byRavn

 Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med GLS, og alle bestillinger sendes som pakke med track and trace. GLS lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- GLS Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop)

- GLS Omdeling til privat (levering på din privatadresse)

- GLS Omdeling til erhverv (levering på din arbejdsplads)

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller GLS (76 33 11 00), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Fri fragt

Opnår fri fragt ved køb for minimum 499,- 

For at opnå fri fragt skal du have købt for 499,- eksklusiv forsendelsesomkostninger og efter eventuel fratrukket rabat.

Indpakning i gavepose

Når du handler hos byRavn, kan du selvfølgelig også få pakket din gave i en stilren og elegant bomuldspose. Indpakning i gavepose koster 10 kr. Ønsker du indpakning, skal du blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv. 

På billederne herunder ses gaveposerne. Langt de fleste produkter pakkes i den lille pose, mens tasken, bæltet og keyhangeren pakkes i den store pose.

Vi tilbyder indpakning i gavepose, til alle vores produkter, på nær hylder og dækkeservietter.

Indpakning i gavepose fra byRavn

 

Læder ændrer farve med tiden

16.05.2017

Her ses hvordan det naturfarvede læder ændre farver, når det eksponeres for sollys - byRavn

STUDIE: Se hvordan læder ændre farve med tiden

Vi bliver ofte spurgt til farverne på vores læder, og vores kunder er ofte i tvivl om hvilken farve de skal vælge. Det er super svært at gengive farverne korrekt på billeder og det er også svært at forklare og forstå hvordan nogle farver ændre sig med tiden, mens andre farver næsten ikke ændre sig. Vi har derfor lavet denne artikel, hvor vi vil forsøge at illustrere, hvordan læderet udvikler sig med tiden. 

Læder ændrer farve når det udsættes for sollys

Vi har lavet et eksperiment, da vi ved at nogle farver læder ændrer farve, når det eksponeres for sollys. Vi har derfor lagt nogle læderstykker i vindueskarmen, hvor de dagligt er blevet eksponeret for sollys. 

Hos byRavn har vi læder i 6 forskellige farver - her ses hvordan læderet ændre farver når det udsættes for sollys

På billedet ovenfor, fremgår det hvilke farver læder vi har testet. På læderstykket til venstre, står farven på læderet, og på de resterende stykker læder, fremgår det hvor mange dage, det enkelte stykke er eksponeret for sollys. 

Vores eksperiment viser at især det lyse læder (natur), ændre farve med tiden. Dette skyldes at det lyse læder er ubehandlet og derfor tager farve, når det udsættes for sol - ligesåvel som du og jeg bliver solbrune når vi opholder os i solen. De øvrige læderfarver ændrer stort set ikke farve, hvilket skydes at disse er behandlet/indfarvet, og dermed holder farven meget bedre.

På billedet herunder ses det hvordan det lyse læder (natur) skifter farve. Efter 30 dage i vindueskarmen, vil det lyse læder ligger sig tæt op af det cognac-farvede læder.

Her ses hvordan det lyse læder ændre farver, når det eksponeres for sollys - byRavn

Når læderet ændrer farve, skyldes det flere faktorer

Det er ikke kun sollyset, som påvirker farven på læderet. Især det lyse læder ændrer også farve, når det udsættes for fedt og berøring. 

På billedet herunder ses to nøgleringe, hvor den ene er helt ny og den anden har været i brug i ca ét år. Fælles for de to nøgleringe er at de begge er lavet i lyst kernelæder. Den brugte nøglering har dog fået en smuk varm og mørk farve, da den er blevet udsat for sollys, fedt og berøring.

Vi synes det er super charmerende, at især det lyse læder ændrer farve med tiden, og at man selv er med til at give nøgleringen en smuk patina. 

Vi synes selvfølgelig at nøgleringen er flot når den er helt ny - men den bliver kun endnu flottere af den flotte patina, som den får med tiden.

Lyst kernelæder ændre farve med tiden - her ses en ny og en brugt nøglering - begge i lyst kernelæder - byRavn

 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til ByRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken