Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Nyt hus - ny nøglering

“Vi troede at håndlavede og danskeproducerede lædernøgleringe var meget dyrere"
eurodan-huse - nyt hus ny nøglering
Når den store dag kommer, og det splinternye eurodan-hus står klar, får køberne overrakt nøglerne til deres nye hus i en nøglering fra byRavn.

Marie Dollerup, marketingkoordinator hos eurodan-huse, synes at nøgleringene fra byRavn er en oplagt gave at give til huskøberne.
“Vi synes at nøgleringen passer godt sammen med vores huse. Nøgleringen er lavet i lækkert kernelæder, som matcher tidens trend og den stil og kvalitet som kendetegner vores huse”.

Hurtig levering, danskproduceret og flot prægning af logo

Når Marie Dollerup tænker tilbage på beslutningsprocessen og købsoplevelsen, hæfter hun sig især ved at nøgleringene er danskeproducerede og i høj kvalitet.
“Jeg er positiv overrasket over, at det i Danmark er muligt at lave nøgleringe i god kvalitet til en fornuftig pris” udtaler Marie, og fortsætter: “selvom vores logo er meget detaljeret, blev det præcist gengivet på nøgleringen”

Marie fremhæver også leveringstiden, som en positiv oplevelse. Fra bestilling af nøgleringene til levering gik der cirka 3 uger. Det tog cirka 10 dage at fremstille logoet, alt imens nøgleringene blev produceret og klargjort til prægning. Da logoet var færdigt og klar til brug, gik vi igang med at præge og samle nøgleringene, hvorefter de blev afsendt fra vores værksted.

Fakta om nøgleringen, som eurodan-huse har valgt:

Model: TX10
Læderfarve: Natur
Farve på nøglering og nitte: gammel messing

Nøglering til eurodan-huse

Om eurodan-huse

Hos eurodan-huse går kvalitet, godt håndværk og højt udstyrs-niveau hånd i hånd med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser. Siden 1978 har eurodan-huse opfyldt over 11.000 familiers husdrømme.

Værd at vide om produkter med logo

Vi har samlet al relevant information om nøgleringe med logo på denne side. Her kan du læse mere om vores produkter, leveringtider samt se en række eksempler på tidligere opgaver. 

Ønsker du at få et tilbud?

Kontakt os på telefon eller mail 60 10 82 97 / byRavn@byRavn.dk eller udfyld kontaktformularen herunder. 


Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen