Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Indret børneværelset med læder

Indret børneværelset med læder

Det er ikke kun når køkkenet, entreen, soveværelset eller spisestuen skal friskes op, at du kan bruge læder. Vi kan nemlig også godt være med til lidt fornyelse på børneværelset.

Bogstaver i læder

Jeres børn er sikkert ret stolte af deres værelser og viser dem glædeligt frem, når der kommer gæster. Med bogstaver i læder kan I få barnets navn på døren ind til værelset, som barnet kun vil synes er sejt. Bogstaverne kan også bruges til at skrive ”læsehjørne”, ”drøm sødt”, eller et sødt ordsprog eller citat, som I bruger.

Bogstaver til børneværelset

Alfabet i læder til væggen

Måske dit barn er begyndt at øve lidt på alfabetsangen og ved i hvert fald godt hvilket bogstav det selv starter med. Måske det snart er skoletid?

Et alfabet til væggen kan hjælpe barnet med at genkende bogstaverne og kan gøre det lettere at få helt styr på alle bogstaverne. Du kan få blå bogstaver til alle konsonanter og røde bogstaver til alle vokaler – så kan I også træne konsonanter og vokaler.

Alfabet til børneværelset

Tal på væggen

Ligesom alfabetet, så kan talrækken også være god at have hængende på væggen, så barnet let kan se alle tal for sig. Måske dit barn er begyndt at tælle på alle fingrene? Så skal de jo også lige lære hvordan tallene ser ud, og der er det smart at have dem hængende, så man kan kigge på dem. Så er det måske nemmere at huske, hvad det lige er der kommer efter 8.

Talrække til børneværelset

Værd at vide om tal og bogstaver

Alle bogstaver og tal er ca. 7 cm høje (bortset fra Ø og Å, som er en smule højere) og monteres med elefantsnot. Du kan få bogstaverne i vores seks læderfarver: natur, cognac, sort, mørkebrun, mørkeblå og rød. Og du bestemmer naturligvis selv, hvilken farve der passer til indretningen hos jer.

Lædergreb

Er legekøkkenet også populært hjemme hos jer? Og har I godt set de tusindvis af IKEA hacks man kan udsætte legekøkkenet for? En nem måde at ændre lidt på legekøkkenets udseende er, at udskifte grebene og sætte lædergreb på i stedet for. Derudover kan du jo også male køkkenet – alt efter hvor meget du vil gøre ud af det.

Herhjemme har vi malet legekøkkenet, sat lædergreb på, monteret drejeknapper over ”ovnen” og sat lys i ”mikrobølgeovnen”, så den lyser når man åbner den.

Vores lædergreb kan naturligvis også bruges på skabe og skuffer på børneværelset, så det hele passer sammen.
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen