Hurtig levering hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering.

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med PostNord, og alle bestillinger sendes som pakke med track and trace. PostNord lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- Forsendelse uden omdeling (levering på dit lokale posthus/pakkeshop). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om lørdagen.

- Forsendelse med omdeling (levering på din privatadresse). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om mandagen.

- Erhvervspakke (levering på din arbejdsplads). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om mandagen.

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller PostNord (70 11 12 30), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Gave til kvinden, som har alt

13.10.2017

Skuldertaske i lyst kernelæder - den perfekte gave til kvinden i dit liv - fra byRavn

Gave til kvinden, som har alt

Mangler du inspiration til en gave, til en kvinde du har kær? Så har vi samlet tre gode bud på en personlig og håndlavet gave, til den stilbevidste og moderne kvinde. 

Godt nok har kvinder tit en masse ønsker, men af og til vil man gerne give en personlig gave, som ikke nødvendigvis står på ønskelisten. Vores bud på gaver kan bruges hele året rundt, uanset om det er fødselsdag, jul, årsdag/bryllupsdag, konfirmation eller måske en studentergave du står og mangler. Ligeledes passer gaverne til de fleste aldersgrupper - lige fra mor, kone, kæreste, datter eller veninde.

Håndlavet dansk design med dit personlige præg

Vores produkter er kendetegnet ved et enkelt design i lækkert kernelæder. Kernelæderet har den egenskab, at det kun bliver smukkere af at blive brugt, og samtidig er slidstærkt og kan holde i mange år frem. 

Stort set alle vores produkter kan personliggøres med en tekst, søde ord, en kærlig påmindelse, et yndlings motto eller lignende, så den bliver helt unik for modtageren af gaven.

Gaveidé nr. 1: TX10-nøglering i læder med personligt tryk

TX10-nøgleringen er vores mest populære model. Du vælger selv hvilken farve læder du ønsker, og hvilken farve nøglering der skal i den. Derudover har du mulighed for at tilføje en personlig tekst på nøgleringen, hvor der er plads på både for- og bagsiden.

Læs mere og bestil TX10-nøgleringen her

TX10 nøglering i læder - den perfekte gave til kvinden som har alt - fra byRavn

Gaveidé nr. 2: Dækkeserviet i lækkert kernelæder

Andet bud på en gave er dækkeservietter til spisebordet. Vores dækkeservietter er lavet i kraftigt kernelæder og er dermed utrolig slidstærke. Vi vil dog ikke anbefale at sætte varme genstande som gryder og pander direkte på dem. 

Dækkeservietterne kommer i to farver: sort eller naturligt kernelæder. Det lyse kernelæder i natur tager lynhurtigt imod alt hvad der spildes, og vil hurtigt blive patineret og drønflot. Se eventuelt mere her om hvordan det naturlige kernelæder ændrer farve med tiden. Det sorte kernelæder holder derimod farven og kan gøre ethvert bord mere elegant at se på.

Læs mere og bestil dækkerservietterne her

Dækkeserviet i kernelæder - gaveide til kvinden som har alt - fra byRavn

Gaveidé nr. 3: Skuldertaske i kernelæder og med mulighed for personligt præg

Tredje bud på en personlig og elegant gave til kvinden, som har alt, er en skuldertaske i kernelæder. Tasken fås i enten natur eller sort kernelæder, og det er muligt at trykke initialer, navn eller symboler i tasken, for at gøre den helt unik. Taskens skulderstrop kan let afmonteres, og dermed har man en lille clutch.

Læs mere og bestil tasken her

Skuldertaske i lyst kernelæder fra byRavn - gaven til kvinden som har alt

Forslag til en personlig tekst

Hvis du er i tvivl om, hvad der skal stå på nøgleringen, dækkeservietten eller tasken, så har vi samlet de mest populære tryk sammen, så du måske kan blive inspireret.

  • MOR (evt. efterfulgt af hjerte)
  • Navn
  • Initialer
  • En betydningsfuld dato
  • VERDENS BEDSTE MOR
  • Illustration af familien med tændstiksfigurerHar du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os