Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Gave til kvinden, som har alt

Skuldertaske i lyst kernelæder - den perfekte gave til kvinden i dit liv - fra byRavn

Gave til kvinden, som har alt

Mangler du inspiration til en gave, til en kvinde du har kær? Så har vi samlet tre gode bud på en personlig og håndlavet gave, til den stilbevidste og moderne kvinde. 

Godt nok har kvinder tit en masse ønsker, men af og til vil man gerne give en personlig gave, som ikke nødvendigvis står på ønskelisten. Vores bud på gaver kan bruges hele året rundt, uanset om det er fødselsdag, jul, årsdag/bryllupsdag, konfirmation eller måske en studentergave du står og mangler. Ligeledes passer gaverne til de fleste aldersgrupper - lige fra mor, kone, kæreste, datter eller veninde.

Håndlavet dansk design med dit personlige præg

Vores produkter er kendetegnet ved et enkelt design i lækkert kernelæder. Kernelæderet har den egenskab, at det kun bliver smukkere af at blive brugt, og samtidig er slidstærkt og kan holde i mange år frem. 

Stort set alle vores produkter kan personliggøres med en tekst, søde ord, en kærlig påmindelse, et yndlings motto eller lignende, så den bliver helt unik for modtageren af gaven.

Gaveidé nr. 1: TX10-nøglering med personligt tryk

TX10-nøgleringen er vores mest populære model. Du vælger selv hvilken farve læder du ønsker, og hvilken farve nøglering der skal i den. Derudover har du mulighed for at tilføje en personlig tekst på nøgleringen, hvor der er plads på både for- og bagsiden.

Læs mere og bestil TX10-nøgleringen her

TX10 nøglering i læder - den perfekte gave til kvinden som har alt - fra byRavn

Gaveidé nr. 2: Eksklusivt og personligt armbånd i læder

Andet bud på en gave er et eksklusivt og personligt armbånd i læder. Vores armbånd er lavet i vegetabilsk garvet kernelæder, hvilket sikrer dig et langtidsholdbart produkt i god kvalitet. 

Armbåndene fås i seks forskellige farver: Natur, sort, cognac, mørkebrun, mørkeblå eller rød. Du kan ligeledes vælge mellem tre forskellige farver på geværknappen, som er den lukkemekanisme, vi anvender på vores armbånd. Her kan du vælge mellem gammel messing, messing eller stål.

Det lyse kernelæder i farven "natur" tager lynhurtigt imod farve, og vil hurtigt blive patineret og drønflot, efterhånden som det bliver taget i brug. Se eventuelt mere her om hvordan det naturlige kernelæder ændrer farve med tiden. Vores andre læderfarver holder derimod farven "bedre", og bærer ikke så let præg af brugsspor.

Det er også muligt at vælge et personligt tryk på armbåndet, der kommer i to modeller: BX1 og BX2. Forskellen på de to armbånd ligger i, at BX2-armbåndet går to gange rundt om håndleddet. Det betyder også, at det er muligt at få to tryk på BX2-modellen, og det er oplagt at vælge, hvis du ønsker at skrive længere tekst på dit personlige læderarmbånd. 

Læs mere og bestil dit personlige læderarmbånd her

Armbånd med personligt tryk i vegetabilsk garvet kernelæder

 

Gaveidé nr. 3: Skuldertaske i kernelæder og med mulighed for personligt præg

Tredje bud på en personlig og elegant gave til kvinden, som har alt, er en skuldertaske i kernelæder. Tasken fås i enten natur eller sort kernelæder, og det er muligt at trykke initialer, navn eller symboler i tasken, for at gøre den helt unik. Taskens skulderstrop kan let afmonteres, og dermed har man en lille clutch.

Læs mere og bestil tasken her

Skuldertaske i lyst kernelæder fra byRavn - gaven til kvinden som har alt

Forslag til en personlig tekst

Hvis du er i tvivl om, hvad der skal stå på nøgleringen, dækkeservietten eller tasken, så har vi samlet de mest populære tryk sammen, så du måske kan blive inspireret.

  • MOR (evt. efterfulgt af hjerte)
  • Navn
  • Initialer
  • En betydningsfuld dato
  • VERDENS BEDSTE MOR
  • Illustration af familien med tændstiksfigurerHar du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen