Hurtig levering hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering.

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med PostNord, og alle bestillinger sendes som pakke med track and trace. PostNord lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- Forsendelse uden omdeling (levering på dit lokale posthus/pakkeshop). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om lørdagen.

- Forsendelse med omdeling (levering på din privatadresse). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om mandagen.

- Erhvervspakke (levering på din arbejdsplads). Forsendelser afsendt om fredagen, bør blive leveret om mandagen.

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller PostNord (70 11 12 30), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Bordkort til bryllup

12.05.2017

Bordkort til bryllup

Bordkort til bryllup i lækkert italiensk kernelæder

Søger du unikke bordkort til bryllup? Så håber vi at du vil bruge 2 minutter på at læse denne artikel! 

Hos byRavn laver vi diverse skræddersyede produkter i læder - her iblandt bordkort til bryllupper.

Bordkort til bryllup i læder fra byRavn

Bordkort til brylluppet samt en lækker gave til gæsterne

Hvis du søger et alternativ til  traditionelle navnekort i pap, så synes vi at læder er et skønt alternativ, da det dels giver et andet udtryk til borddækningen og dels kan gæsterne efterfølgende tage det med hjem, og bruge det som nøglering i nøglebundtet. Efterfølgende vil gæsterne blive mindet om en god fest, hver gang de bruger deres nøgler.

Vi oplever en rigtig stor interesse for vores bordkort, netop fordi de adskiller sig fra traditionelle bordkort, men i særlig grad fordi at de samtidig er en lækker gave til gæsterne. En gave som alle gæsterne kan bruge og en gave, som med garanti vil vække begejstring hos gæsterne.

Vi har efterhånden lavet bordkort til rigtig mange bryllupper (og andre fester), hvor vi har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder, hvor nogle indledningsvis har været i tvivl om hvorvidt deres gæster ville tage bordkortet/nøgleringen i brug efterfølgende. Men har tilbagemeldingerne været meget positive. Vores kunder fortæller glædeligt om hvor godt gæsterne har taget imod den lille gave:) 

Bryllupsbordkort i læder fra byRavn

Bryllupsbordkort i høj kvalitet

Alle vores produkter bliver lavet i hånden på vores værksted i Snoghøj, som ligger lige ved den Gamle Lillebæltsbro. Vi trykker bordkortene ét efter ét, hvorefter vi samler dem med den valgte nitte og nøglering. Alle vores produkter er produceret i lækkert italiensk kernelæder, som cirka er 2,5 mm tykt.

Skræddersyede bordkort til dit bryllup

Vi har mulighed for at skræddersy din bordkort, så de matcher borddækningen. Vi bruger læder i følgende seks farver: natur, cognac, sort, mørkebrun, mørkeblå og rød. Nitten og selve nøgleringen, fås i tre farver: gammel messing (mørk), messing (gylden) og stål (sølv). Hvis du ønsker det, har vi også mulighed for at trykke et symbol efter navnene. 

Bordkort til bryllup i læder fra byRavn

Leveringstid

Efter at have modtaget din bestilling samt den endelige gæsteliste, går der få dage før vi er klar til at afsende bordkortene. Vi vil gerne modtage bestillingen senest en uge før bordkortene skal bruges. Dog ser vi gerne at vi modtager gæstelisten så snart I har hørt fra alle gæsterne. Blot så må vi og I kan have ro i maven, og ikke skal være nervøse for om posten leverer pakken til tiden.

Skal jeres bryllupsbordkort laves i læder?

Hvis der skal læderbordkort på bordet, så står vi klar til at hjælpe. På vores webshop, kan du læse meget mere om vores bordkort - her har vi også flere inspirationsbilleder. Du kan læse om bordkort i læder her.
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os