Bordkort til bryllup

12.05.2017

Bordkort til bryllup

Bordkort til bryllup i lækkert italiensk kernelæder

Søger du unikke bordkort til bryllup? Så håber vi at du vil bruge 2 minutter på at læse denne artikel! 

Hos byRavn laver vi diverse skræddersyede produkter i læder - her iblandt bordkort til bryllupper.

Bordkort til bryllup i læder fra byRavn

Bordkort til brylluppet samt en lækker gave til gæsterne

Hvis du søger et alternativ til  traditionelle navnekort i pap, så synes vi at læder er et skønt alternativ, da det dels giver et andet udtryk til borddækningen og dels kan gæsterne efterfølgende tage det med hjem, og bruge det som nøglering i nøglebundtet. Efterfølgende vil gæsterne blive mindet om en god fest, hver gang de bruger deres nøgler.

Vi oplever en rigtig stor interesse for vores bordkort, netop fordi de adskiller sig fra traditionelle bordkort, men i særlig grad fordi at de samtidig er en lækker gave til gæsterne. En gave som alle gæsterne kan bruge og en gave, som med garanti vil vække begejstring hos gæsterne.

Vi har efterhånden lavet bordkort til rigtig mange bryllupper (og andre fester), hvor vi har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder, hvor nogle indledningsvis har været i tvivl om hvorvidt deres gæster ville tage bordkortet/nøgleringen i brug efterfølgende. Men har har tilbagemeldingerne været meget positive. Vores kunder fortæller glædeligt om hvor godt gæsterne har taget imod den lille gave:) 

Bryllupsbordkort i læder fra byRavn

Bryllupsbordkort i høj kvalitet

Alle vores produkter bliver lavet i hånden på vores værksted i Snoghøj, som ligger lige ved den Gamle Lillebæltsbro. Vi trykker bordkortene ét efter ét, hvorefter vi samler dem med den valgte nitte og nøglering. Alle vores produkter er produceret i lækkert italiensk kernelæder, som cirka er 2,5 mm tykt.

Skræddersyede bordkort til dit bryllup

Vi har mulighed for at skræddersy din bordkort, så de matcher borddækningen. Vi bruger læder i følgende seks farver: natur, cognac, sort, mørkebrun, mørkeblå og rød. Nitten og selve nøgleringen, fås i tre farver: gammel messing (mørk), messing (gylden) og stål (sølv). Hvis du ønsker det, har vi også mulighed for at trykke et symbol efter navnene. 

Bordkort til bryllup i læder fra byRavn

Leveringstid

Efter at have modtaget din bestilling samt den endelige gæsteliste, går der få dage før vi er klar til at afsende bordkortene. Vi vil gerne modtage bestillingen senest en uge før bordkortene skal bruges. Dog ser vi gerne at vi modtager gæstelisten så snart I har hørt fra alle gæsterne. Blot så må vi og I kan have ro i maven, og ikke skal være nervøse for om posten leverer pakken til tiden.

Skal jeres bryllupsbordkort laves i læder?

Hvis der skal læderbordkort på bordet, så står vi klar til at hjælpe. På vores webshop, ka du læse meget mere om vores bordkort - her har vi også flere inspirationsbilleder. Du kan læse om bordkort i læder her.
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os