Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Ideer til bryllupsbordkort

Inspirations til dine bryllupsbordkort

Søger du unikke bordkort til bryllup? Så håber vi at du vil bruge 2 minutter på at læse denne artikel! 

Hos byRavn laver vi diverse skræddersyede produkter i læder - her iblandt bordkort til bryllup.

Bordkort til bryllup i læder fra byRavn

Et anderledes og unikt bryllupsbordkort, som samtidig er en gave til gæsterne

Hvis du søger et alternativ til  traditionelle navnekort i pap, så synes vi at læder er et skønt alternativ, da det dels giver et andet udtryk til borddækningen og dels kan gæsterne efterfølgende tage det med hjem, og bruge det som nøglering i nøglebundtet. Efterfølgende vil gæsterne blive mindet om en god fest, hver gang de bruger deres nøgler.

Vi oplever en rigtig stor interesse for vores bordkort, netop fordi de adskiller sig fra traditionelle bordkort, men i særlig grad fordi at de samtidig er en lækker gave til gæsterne. En gave som alle gæsterne kan bruge og en gave, som med garanti vil vække begejstring hos gæsterne.

Vi har efterhånden lavet bordkort til rigtig mange bryllupper (og andre fester), hvor vi har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder, hvor nogle indledningsvis har været i tvivl om hvorvidt deres gæster ville tage bordkortet/nøgleringen i brug efterfølgende. Men har tilbagemeldingerne været meget positive. Vores kunder fortæller glædeligt om hvor godt gæsterne har taget imod den lille gave:) 

Bryllupsbordkort i læder fra byRavn

En unik ide - i høj kvalitet

Alle vores produkter bliver lavet i hånden på vores eget værksted. Vi trykker bordkortene ét efter ét, hvorefter vi samler dem med den valgte nitte og nøglering. Alle vores produkter er produceret i lækkert kernelæder, som cirka er 2,5 mm tykt.

Skræddersyede bordkort til dit bryllup

Vi har mulighed for at skræddersy din bordkort, så de matcher borddækningen. Vi bruger læder i følgende seks farver: natur, cognac, sort, mørkebrun, mørkeblå og rød. Nitten og selve nøgleringen, fås i tre farver: gammel messing (mørk), messing (gylden) og stål (sølv). Hvis du ønsker det, har vi også mulighed for at trykke et symbol efter navnene. 

Leveringstid

Efter at have modtaget din bestilling samt den endelige gæsteliste, går der få dage før vi er klar til at afsende bordkortene. Vi vil gerne modtage bestillingen senest en uge før bordkortene skal bruges. Dog ser vi gerne at vi modtager gæstelisten så snart I har hørt fra alle gæsterne. Blot så må vi og I kan have ro i maven, og ikke skal være nervøse for om posten leverer pakken til tiden.

Skal jeres bryllupsbordkort laves i læder?

Hvis der skal læderbordkort på bordet, så står vi klar til at hjælpe. På vores webshop, kan du læse meget mere om vores bordkort - her har vi også flere inspirationsbilleder. Du kan læse om bordkort i læder her.




Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen