Hurtig levering hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Bestiller du på en hverdag inden klokken 12.00, kan du således forvente at modtage din bestilling den efterfølgende hverdag. 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med GLS, og alle bestillinger sendes som pakke med track & trace. GLS lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- GLS Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop)

- GLS Omdeling til privat (levering på din privatadresse). Er du ikke hjemme når GLS kommer forbi, vil forsendelsen blive lagt til afhentning hos den nærmeste pakkeshop. 

- GLS Omdeling til erhverv (levering på din arbejdsplads)

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller GLS (76 33 11 00), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Ved bestilling til Bornholm, er der en ekstra dags leveringstid. 

Fri fragt

Opnår fri fragt ved køb for minimum 499,- 

For at opnå fri fragt skal du have købt for 499,- eksklusiv forsendelsesomkostninger og efter eventuel fratrukket rabat.

Indpakning i gavepose

Når du handler hos byRavn, kan du selvfølgelig også få pakket din gave i en stilren og elegant bomuldspose. Indpakning i gavepose koster 20 kr. Ønsker du indpakning, skal du blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv. 

På billedet her ses gaveposerne. Langt de fleste produkter pakkes i den lille pose, mens tasken, bæltet og keyhangeren pakkes i den store pose.

Vi tilbyder indpakning i gavepose, til alle vores produkter, på nær hylder og dækkeservietter.

Indpakning i gavepose fra byRavn

 

Bordkort til konfirmation

11.04.2017

Bordkort til konfirmation i kernelæder fra byRavn

Bordkort til konfirmationen i læder

Har du ledt med lys og lygte, efter det perfekte bordkort til konfirmationsfesten? Så har vi et bud på et anderledes bordkort i læder, som ikke blot vil guide gæsterne på plads ved bordene, men som samtidig er en gave til gæsterne, der efterfølgende vil minde dem om en god fest. 

Hvis du synes om et anderledes bordkort til konfirmationen, så læs med her på siden, hvor vi vil fortælle nærmere om vores navnekort i kernelæder. 

Navnekort til konfirmationen i kernelæder fra byRavn

Bordkort i lækker kvalitet

Hvert enkelt kort er lavet i hånden på vores værksted i Snoghøj, som ligger ved den gamle Lillebæltsbro. Vi trykker de enkelte navne ét efter ét, og samler til sidst kortet med en nitte og en nøglering. Herefter er de klar til at komme på bordet, og efterfølgende i nøglebundtet. 

Vores bordkort er lavet i ca. 2,5 mm kraftigt italiensk kernelæder og måler 2 cm i højden og længden afgøres af navnenes længde. De fleste navne trykkes på kort, som måler 8 cm i længden, og lange navne trykkes på kort, som er 10,5 cm lange. 

Konfirmation bordkort i læder fra byRavn

Skræddersyede bordkort til konfirmationen

Vi skræddersyer bordkortene til konfirmationen, så de passer præcis til jeres ønsker. Vi trykker selvfølgelig gæsternes navne, men vi har også mulighed for at sætte et symbol efter de enkelte navne. Ønsker I eksempelvis at sætte et hjerte, en fodbold, en cup cake eller noget helt tredje, så trykker vi også meget gerne dette efter navnene. 

Kortene fås i 6 forskellige farver: natur, sort, cognac-farvet, mørkebrunt, mørkeblåt og rødt læder. Selve nøgleringen og nitten fås i tre farver: gammel messing (mørk), messing (gylden) og stål (sølv). Du bestemmer selv hvilken farvekombination der passer til jeres konfirmation. 

Leveringstid

Når vi har modtaget din bestilling, har vi ordren klar til afsendelse efter få dage, men vil gerne have den endelige gæsteliste minimum 7 dage inden konfirmationen. Hvis I har mulighed for at sende gæstelisten tidligere, vil det være rigtig fedt. Jo før vi modtager gæstelisten, desto før kan vi sende bestillingen afsted med posten, og undgår dermed unødige bekymringer om, hvorvidt pakken når frem i tide.

Alle bestillinger sendes som pakke, og de kommer som hovedregel frem dagen efter, vi afsender dem. 

Skal vi lave jeres konfirmationsbordkort?

Hvis I er blevet hooked på vores personlige kort i læder til jeres konfirmation, så står vi klar til at lave dem. I kan læse mere om og bestille vores bordkort i læder her.

Kreative bordkort til konfirmationen i læder fra byRavn
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen