Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Ideer til konfirmationsbordkort

Inspiration til dine konfirmationsbordkort

Har du ledt med lys og lygte, efter det perfekte bordkort til konfirmationsfesten? Så har vi et bud på et anderledes bordkort i læder, som ikke blot vil guide gæsterne på plads ved bordene, men som samtidig er en gave til gæsterne, der efterfølgende vil minde dem om en god fest. 

Hvis du synes om et anderledes bordkort til konfirmationen, så læs med her på siden, hvor vi vil fortælle nærmere om vores navnekort i kernelæder. 

Navnekort til konfirmationen i kernelæder fra byRavn

Et anderledes og unikt konfirmationsbordkort, som samtidig er en gave til gæsterne

Hvert enkelt kort er lavet i hånden på vores eget værksted. Vi trykker de enkelte navne ét efter ét, og samler til sidst kortet med en nitte og en nøglering. Herefter er de klar til at komme på bordet, og efterfølgende i nøglebundtet. 

Vores bordkort er lavet i ca. 2,5 mm kraftigt kernelæder og måler 2 cm i højden og længden afgøres af navnenes længde. De fleste navne trykkes på kort, som måler 8 cm i længden, og lange navne trykkes på kort, som er 10,5 cm lange. 

Konfirmation bordkort i læder fra byRavn

En unik ide - som skræddersyes efter dine ønsker

Vi skræddersyer bordkortene til konfirmationen, så de passer præcis til jeres ønsker. Vi trykker selvfølgelig gæsternes navne, men vi har også mulighed for at sætte et symbol efter de enkelte navne. Ønsker I eksempelvis at sætte et hjerte, en fodbold, en cup cake eller noget helt tredje, så trykker vi også meget gerne dette efter navnene. 

Kortene fås i 6 forskellige farver: natur, sort, cognac-farvet, mørkebrunt, mørkeblåt og rødt læder. Selve nøgleringen og nitten fås i tre farver: gammel messing (mørk), messing (gylden) og stål (sølv). Du bestemmer selv hvilken farvekombination der passer til jeres konfirmation. 

Leveringstid

Når vi har modtaget din bestilling, har vi ordren klar til afsendelse efter få dage, men vil gerne have den endelige gæsteliste minimum 7 dage inden konfirmationen. Hvis I har mulighed for at sende gæstelisten tidligere, vil det være rigtig fedt. Jo før vi modtager gæstelisten, desto før kan vi sende bestillingen afsted med posten, og undgår dermed unødige bekymringer om, hvorvidt pakken når frem i tide.

Alle bestillinger sendes som pakke, og de kommer som hovedregel frem dagen efter, vi afsender dem. 

Skal vi lave jeres konfirmationsbordkort?

Hvis I er blevet hooked på vores personlige kort i læder til jeres konfirmation, så står vi klar til at lave dem. I kan læse mere om og bestille vores bordkort i læder her.

Kreative bordkort til konfirmationen i læder fra byRavn
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen