Et bordkort, som vil minde gæsterne om en god fest

08.04.2017

Et bordkort, som vil minde gæsterne om en god fest

Bordkort i læder- perfekt til bryllup, konfirmation og andre gode fester

Er du på jagt efter et bordkort, som er lidt ud over det sædvanlige? Så synes vi selv, at vi har et mægtig godt bud på et utraditionelt, enkelt og smukt bordkort, som dine gæster helt sikkert vil tage rigtig godt imod!

Vi ville ønske, at vi selv havde fået den geniale ide at lave bordkort i læder - men sådan skulle det ikke være. I 2015 blev vi kontaktet af en kunde, som ønskede at bruge vores vedhæng som bordkort. Vi synes det var en mægtig god ide, og siden vi viste de første billeder af bordkortene, har vi oplevet en rigtig stor interesse for produktet. 

Bordkort i lyst kernelæder

Et bordkort, en nøglering, en unik gave til gæsterne

Med vores bordkort i læder, giver du gæsterne et minde med hjem. Hver gang gæsterne bruger deres nøgler, vil de blive mindet om en god fest, når de ser nøgleringen med deres navn på. 

Bordkort i læderBordkort i sort kernelæder

Håndlavede bordkort

Vi producerer bordkortene på vores værksted i Snoghøj, som ligger ved den gamle Lillebæltsbro. Hvert enkelt navn trykkes i med hånden, og bordkortet samles efterfølgende med nitte og nøglering. Bordkort i kernelæder

Bordkort til bryllup og konfirmation

Vi har lavet bordkort til en bred vifte af fester - familiefest, rund fødselsdag og damefrokost. Vi mærker dog en stigende interesse i konfirmations- og bryllupssæsonen. 

Bordkort i lyst kernelæder med nøglering og nitte i messing

Skræddersy bordkortene, så de passer til din fest

Vores bordkort laves i 4 forskellige farver læder: natur/lyst, cognac-farvet, mørkebrunt og sort læder. Den tilhørende nøglering og nitte, fås i 3 forskellige farver: gammel messing (mørk), messing (gylden) og stål (sølv). Bordkortene er lavet i kraftigt italiensk kernelæder, som er ca 2,5 mm tykt. De måler 2 cm i bredden og længden afhænger af navnets længde. De fleste navne trykkes på bordkort, som måler 8 cm, og længere navne trykkes på bordkort som måler 10,5 cm. 

Leveringstid på bordkort

Vi trykker bordkortene på få dage. Vi anbefaler, at du senest bestiller én uge før,du skal bruge bordkortene. Både for din og for vores skyld, ser vi gerne,at du bestiller så snart,at du har den komplette gæsteliste, da vi så kan levere bordkortene i god tid, så alle parter kan have ro i maven. 

Bordkort i mørkebrunt læder med nøglering og nitte i gammel messing
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os