Hurtig levering hos byRavn

Levering til Fars Dag 2019

Deadline for bestilling af gaver til fars dag 2019 er mandag den 3. juni kl 15.00.

GLS og PostNord oplyser at de pakker, som sendes mandag den 3. juni vil blive omdelt dagen efter, tirsdag den 4. juni. Bestiller du tirsdag den 4. juni inden klokken 12.00, vil din bestilling afsendes tirsdag og bør blive leveret om torsdagen.

PostNord og GLS lover dag-til-dag levering, hvilket de overholder i 98-99% af tilfældene. Vi opfordre derfor altid til at bestille i så god tid som mulig.**

Ved bestilling til Bornholm, er deadline torsdag den 9. maj klokken 12.00.

 

**OBS: Vi giver desværre ingen garanti for at GLS og PostNord leverer pakkerne inden for de oplyste deadlines - men vi garanterer at vi sender alle pakkerne, således at de når frem i tide, forudsat at GLS og PostNord overholder de oplyste deadlines. Og vi garanterer at både vi samt GLS og PostNord gør vores absolut bedste for at alle pakker kommer frem i tide:)

Ved bestilling til Bornholm, er deadline torsdag den 9. maj klokken 12.00.

Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Bestiller du på en hverdag inden klokken 12.00, kan du således forvente at modtage din bestilling den efterfølgende hverdag. 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med GLS og PostNord, og alle bestillinger sendes som pakke med track & trace. GLS og PostNord lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge følgende leveringsformer:

- GLS Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop)

- PostNord Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop). PostNord leverer pakker til pakkeshops om lørdagen - bestiller du fredag inden klokken 12.00 bør pakken således blive leveret dagen efter. 

- PostNord Omdeling til privat (levering på din privatadresse). Er du ikke hjemme når PostNord kommer forbi, vil små forsendelser blive leveret i postkassen (typisk alle forsendelser med nøgleringe, accessories og greb). Større forsendelser, som ikke kan gå i postkassen, vil blive lagt til afhentning hos den nærmeste pakkeshop.

- GLS Omdeling til erhverv (levering på din arbejdsplads)

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller GLS (76 33 11 00) eller PostNord (70 11 12 30), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Ved bestilling til Bornholm, er der en ekstra dags leveringstid. 

Fri fragt

Opnå fri fragt ved køb for minimum 499,- 

For at opnå fri fragt skal du have købt for 499,- eksklusiv forsendelsesomkostninger og efter eventuel fratrukket rabat.

Indpakning i gavepose

Når du handler hos byRavn, kan du selvfølgelig også få pakket din gave i en stilren og elegant bomuldspose. Indpakning i gavepose koster 20 kr. Ønsker du indpakning, skal du blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv. 

På billedet her ses gaveposerne. Langt de fleste produkter pakkes i den lille pose, mens tasken, bæltet og keyhangeren pakkes i den store pose.

Vi tilbyder indpakning i gavepose, til alle vores produkter, på nær hylder og dækkeservietter.

Indpakning i gavepose fra byRavn

 

Interiør - inspiration til et moderne og unikt skandinavisk hjem

26.06.2017

Interiør til et moderne og unikt skandinavisk hjem fra byRavn

Interiør i læder til dit hjem

Hos byRavn laver vi en bred vifte af produkter i læder - inklusiv diverse interiør til boligen. Vi laver dels nøgleringe og accessories i læder, hvorpå vi trykker personlig tekst, lige efter kundernes ønsker. Foruden produkter med personligt tryk, har vi en række interiør produkter, som passer ind i det moderne hjem. I dette indlæg, vil vi have fokus på netop interiør produkter, hvor vi vil fortælle nærmere om vores greb, magasinholder og hylder

Hylde med læderstropper - Interiør til boligen

Vi har et helt særligt forhold til hylderne med læderstropper, da det var netop disse, der lagde fundamentet for vores forretning. Tilbage i 2013 købte vi remedierne til at lave den første hylde, som vi satte op i vores første fælles hjem i Aarhus. Vi var rigtig glade for resultatet, og lavede derfor en DIY-guide på vores blog, så andre kunne blive inspireret til at lave deres egen hylde. Da interessen for hylden var stor, begyndte vi at sælge hylderne, og så var vi igang med byRavn. 

Hylderne med læderstropper har et særligt elegant og enkelt udtryk. Kombinationen af de naturlige materialer, gør at hylden passer perfekte ind i den nordiske boligindretning, hvor der i særlig grad er fokus på interiør med et enkelt og naturligt udseende.  

Stort udvalg af hylder med læderstropper

Hos byRavn skræddersyer vi vores produkter, så de passer netop til dine behov og ønsker - dette gælder også vores hylder. Selve hylden laver vi med fem forskellige udtryk/materialer. Vi laver hylderne i lyst fyrretræ, fyrretræ indfarvet med teak-olie, egetræ, birkefiner og sort MDF. 
Læderstropperne fås i fire forskellige farver læder og stropperne kan monteres med fire forskellige skruer - så der er meget at tage stilling til når den perfekte hylde skal udvælges:)

Har du selv en hylde, men mangler stropperne, så hjælper vi også meget gerne med dette. På denne side kan du købe læderstropper, som passer til netop dine mål. Finder du ikke stropper i præcis den længde du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os - så laver vi et tilbud til dig. 

Hvis du vil læse mere om vores hylder, kan du se alle vores hylder med læderstropper her.

Lys hylde i fyrretræ båret af læderstropper fra byRavnEgetræshylde båret af læderstropper fra byRavn

Lædergreb - Interiør til boligen

I dette blogindlæg, hvor vi fokuserer på interiør til boligen, må vi fremhæve vores lædergreb, som er blevet taget rigtig godt imod af vores kunder. Med greb i læder er det nemt, billigt og hurtigt at opfriske et gammelt klædeskab, et køkken som har et par år på bagen eller en gammel kommode, som trænger til et friskt pust. 

Med lædergreb har du mulighed for at give dit interiør i boligen et helt nyt udtryk. Lædergrebene har et enkelt og naturligt udtryk, som passer ind i de fleste nordiske hjem. 

Billedet herunder er fra vores egen bolig, hvor vi har sprøjtemalet garderobeskabene og monteret vores sorte lædergreb. 

Lækkert interiør til din bolig - greb i læder fra byRavn

Lædergreb skræddersyet til dine mål

Hos byRavn skræddersyer vi lædergrebene, så de passer til netop dine mål. Vi laver greb i to forskellige modeller - som det ses på billederne herunder, laver vi greb, der monteres med henholdsvis to og én skrue. Vores M2-greb, som monteres med to skruer, fås i tre standardstørrelser, som passer til skabe/låger, hvor der er henholdsvis 10, 13 og 16 cm fra centrum til centrum af hullerne. Hvis disse størrelser ikke passer til din mål, skræddersyer vi også vores lædergreb, så hulafstanden passer til din mål. 

Du kan læse mere om vores M2-lædergreb her.

Cognacfarvede greb i læder fra byRavn

Herunder ses vore M1-greb i læder, som monteres med én skrue. Disse greb fås i tre standardstørrelser - hvis de tre standardstørrelse ikke passer til dine mål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os - så laver vi et tilbud til dig. 

Du kan læse mere om vores M1-lædergreb her.

Magasinholder med mange formål - Interiør til boligen

Vores magasinholder i kernelæder kan bruges til en vifte af forskellige formål. Som det ses på billedet herunder, kan den bruges på badeværelset, hvor den kan holde håndklæderne. Den kan naturligvis også holde magasiner i dagligstuen eller viskestykker i køkkenet. Det er kun fantasien der sætter grænser, når magasinholderen skal implementeres sammen med det øvrige interiør i boligen. 

Du kan læse mere om vores magasinholder i kernelæder her

Få besked når vi har nyt interiør til boligen

Vil du have besked, når vi lancerer nye interiør produkter? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, i rubrikken under artiklen:) Så vil vi sende dig mail om produktnyheder, gode tilbud, nye interiør produkter og meget mere. 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen