Lækker nøglering i læder med personlig tryk

13.03.2017

Nøgleringe med personlig tryk fra byRavn

Enkel og personlig nøglering i læder

Mangler du en keyhanger eller en lækker nøglering i kernelæder?
Vi har designet en enkel og moderne nøglering, som har et tidsløst design,der henvender sig til såvel mænd som kvinder. 

Vi har mulighed for at trykke en personlig tekst på nøgleringen, hvilket langt de fleste kunder benytter sig af!

TX10 nøglering i smukt natur-farvet kernelæder med personlig tryk fra byRavnTX30 keyhanger i lækkert cognac-farvet kernelæder fra byRavn


Populære tryk på nøgleringen

  • Vi trykker ofte "FAR" eller "MOR" efterfulgt af et hjerte, eller tændstikkefigurer, som illustrerer familiens medlemmer.
  • Kærlighedserklæringer er også et populært valg. Da teksten er begrænset på den lille nøglering, vælger mange at få trykt "JEG <3 DIG", "DIG OG MIG", "I <3 YOU". På de større nøgleringe,er der plads til en mere udførlig tekst.
  • Navne på en man holder af, en god ven, eller en selv - ofte i kombination med et af vores mange symboler

Bredt udvalg af nøgleringe

Vi tilbyder en bred vifte af nøgleringe i kernelæder. 
I TX-serien har vi nøgleringe i tre forskellige størrelser: TX10, som er den mindste nøglering, der passer perfekt i lommen. TX20, som er den mellemste størrelse, passer perfekt til dametasken eller en dyb lomme. TX30 er en keyhanger, der kan hænges om halsen. 

Vi har fornylig udvidet vores sortiment af nøgleringe. I dag har vi også en nøgleskjuler, hvor der er plads til 5 almindelige husnøgler samt MR10, som er en mere maskulin udgave af TX10. MR10 er bredere og vi har monteret en karabinhage på nøgleringen, hvilket giver den et mere råt udtryk. 

Alle vores forskellige modeller kan findes på vores webshop.

Nøgleskjuler i lyst kernelæder fra byRavnSort nøglering i kernelæder fra byRavn - MR10

Farven på nøgleringen

Vores nøgleringe fås i natur, sort, cognac, mørkebrun, mørkeblåt og rød. Selve nitten og nøgleringen fås i tre forskellige farver: gammel messing, messing og stål. 

Et charmerende træk ved nøgleringe i læder er, at læderet udvikler sig med tiden, i takt med at nøgleringen bruges. Især nøgleringen i natur vil udvikle sig meget, i takt med den udsættes for berøring, fedt og sollys. Nøgleringen vil være ret lys i starten, men vil hurtigt blive mørkere og få en flot varm glød. 
De øvrige farver vil også ændre udseende med tiden, men de vil ikke ændre farve i samme grad som det lyse "natur" kernelæder. 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os