Få en gratis H♥ME TX-10 nøglering ved køb over 499 kr. Klik her og vælg din gave. Lige nu får du en gratis H♥ME TX-10 nøglering når du bestiller for minimum 499 kr.Produktet skal tilføjes til kurven og vil automatisk gå ind til 0 kr. når du overstiger beløbet.

5/5 stjerner

byRavn.dk

Fragt 29 kr - Gratis over 499 kr Bestil inden kl 12.00 - så sender vi i dag

Smukke greb i læder

Smukke greb i læder

Skræddersyede greb i læder

Vi tilbyder et stort udvalg af greb i læder. Grebene tilbydes i fire forskelige farver og med en række forskellige skruer i forskellige farver.

Hvis du er interesseret i disse smukke håndtag, kan du bestille lædergreb på siden her.
Hvis du har spørgsmål, som skal afklares inden en eventuel bestilling, kan vi kontaktes på byRavn@byRavn.dk eller telefon 60 10 82 97.

Vi skræddersyer dine greb

Vi har et stort udvalg af skruer - det er derfor vigtigt,at du måler tykkelsen på dine skabe/låger inden du bestiller, så vi kan medsende de helt rigtige skruer, som passer til netop dine behov. Hvis du bestiller greb, som monteres med to skruer, skal vi også kende afstanden mellem skruehullerne. Her er det vigtigt, at du måler afstanden fra centrum til centrum af de eksisterende huller. Typisk er der 10, 13 eller 16 cm mellem hullerne. 

Hvis vores greb på standardmål ikke passer til dit skab eller kommode, så har du også mulighed for at bestille greb, som er tilpasset dine mål. Vores greb i specialmål skræddersyes, så hulafstanden matcher dine mål. Vi oplever ofte, at valget falder på vores greb med specialmål, når vores kunder har gamle møbler eller blot møbler med ukorrante mål. Her kan det nemlig være svært at finde greb, som passer. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af vores greb i læder. Vi sælger dels greb til nye og gamle køkkener, hvor vores greb er med til at give køkkenlågerne et enkelt og nordisk udseende. Grebene bruges også til upcycling /renovering af gamle kommoder, klædeskabe mv. Alternative anvendelsesmetoder kunne være at bruge grebene til at holde en bøjlestang eller til at hænge en enkelt bøjle på. 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen