Smukke greb i læder

09.03.2017

Smukke greb i læder

Skræddersyede greb i læder

Vi tilbyder et stort udvalg af greb i læder. Grebene tilbydes i fire forskelige farver og med en række forskellige skruer i forskellige farver.

Greb i mørkebrunt kernelæder til montering på køkkenlåger

Hvis du er interesseret i disse smukke håndtag, kan du bestille direkte her på vores webshop.
Hvis du har spørgsmål, som skal afklares inden en eventuel bestilling, kan vi kontaktes på byRavn@byRavn.dk eller telefon 60 10 82 97.

Vi skræddersyer dine greb

Vi har et stort udvalg af skruer - det er derfor vigtigt,at du måler tykkelsen på dine skabe/låger inden du bestiller, så vi kan medsende de helt rigtige skruer, som passer til netop dine behov. Hvis du bestiller greb, som monteres med to skruer, skal vi også kende afstanden mellem skruehullerne. Her er det vigtigt, at du måler afstanden fra centrum til centrum af de eksisterende huller. Typisk er der 10, 13 eller 16 cm mellem hullerne. 

Sorte greb i læder til montering på køkkenskabeMørkebrunt greb i kernelæder til montering på køkkenlåger

Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af vores greb i læder. Vi sælger dels greb til nye og gamle køkkener, hvor vores greb er med til at give køkkenlågerne et enkelt og nordisk udseende. Grebene bruges også til upcycling /renovering af gamle kommoder, klædeskabe mv. Alternative anvendelsesmetoder kunne være at bruge grebene til at holde en bøjlestang eller til at hænge en enkelt bøjle på. 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os