Hurtig levering hos byRavn

 Hos byRavn har vi stort fokus på hurtig levering

Når du har bestilt et produkt på vores webshop, uanset om det er skræddersyet med personlig tekst eller på specialmål, afsender vi det samme dag som du bestiller, når blot vi har din bestilling inden klokken 12.00 (middag). 

Længere leveringstid på bordkort

Ved bestilling af bordkort, går der nogle dage før vi afsender disse. Typisk afsendes de inden for få dage. 

Sådan sender vi din bestilling

Alle bestillinger sendes med GLS, og alle bestillinger sendes som pakke med track and trace. GLS lover dag til dag levering, når forsendelser sendes som pakke.

Du har mulighed for at vælge fire forskellige leveringsformer:

- GLS Pakkeshop (levering i din lokale pakkeshop)

- GLS Omdeling til privat (levering på din privatadresse)

- GLS Omdeling til erhverv (levering på din arbejdsplads)

- Afhentning på vores adresse i Fredericia: Du får en mail når din bestilling er klar til afhentning. Herefter kan bestillingen hentes når det passer dig. 

 Pakken er forsinket

Hvis du ikke har modtaget din pakke hverdagen efter vi har afsendt den, bør du kontakte os eller GLS (76 33 11 00), så vi kan efterlyse pakken hurtigst muligt. 

Fri fragt

Opnår fri fragt ved køb for minimum 499,- 

For at opnå fri fragt skal du have købt for 499,- eksklusiv forsendelsesomkostninger og efter eventuel fratrukket rabat.

Indpakning i gavepose

Når du handler hos byRavn, kan du selvfølgelig også få pakket din gave i en stilren og elegant bomuldspose. Indpakning i gavepose koster 10 kr. Ønsker du indpakning, skal du blot huske at ”krydse af” i feltet indpakning i din indkøbskurv. 

På billederne herunder ses gaveposerne. Langt de fleste produkter pakkes i den lille pose, mens tasken, bæltet og keyhangeren pakkes i den store pose.

Vi tilbyder indpakning i gavepose, til alle vores produkter, på nær hylder og dækkeservietter.

Indpakning i gavepose fra byRavn

 

Smukke greb i læder

09.03.2017

Smukke greb i læder

Skræddersyede greb i læder

Vi tilbyder et stort udvalg af greb i læder. Grebene tilbydes i fire forskelige farver og med en række forskellige skruer i forskellige farver.

Greb i mørkebrunt kernelæder til montering på køkkenlåger

Hvis du er interesseret i disse smukke håndtag, kan du bestille lædergreb på siden her.
Hvis du har spørgsmål, som skal afklares inden en eventuel bestilling, kan vi kontaktes på byRavn@byRavn.dk eller telefon 60 10 82 97.

Vi skræddersyer dine greb

Vi har et stort udvalg af skruer - det er derfor vigtigt,at du måler tykkelsen på dine skabe/låger inden du bestiller, så vi kan medsende de helt rigtige skruer, som passer til netop dine behov. Hvis du bestiller greb, som monteres med to skruer, skal vi også kende afstanden mellem skruehullerne. Her er det vigtigt, at du måler afstanden fra centrum til centrum af de eksisterende huller. Typisk er der 10, 13 eller 16 cm mellem hullerne. 

Sorte greb i læder til montering på køkkenskabeMørkebrunt greb i kernelæder til montering på køkkenlåger

Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af vores greb i læder. Vi sælger dels greb til nye og gamle køkkener, hvor vores greb er med til at give køkkenlågerne et enkelt og nordisk udseende. Grebene bruges også til upcycling /renovering af gamle kommoder, klædeskabe mv. Alternative anvendelsesmetoder kunne være at bruge grebene til at holde en bøjlestang eller til at hænge en enkelt bøjle på. 
Har du en kommentar?

Kommentarer til artiklen vises først til andre besøgende efter gennemsyn af os

Velkommen til ByRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken